Filip Lončarić i Mirko Hrgović bocama gađali Torcidu
Piše: H.B. | Objavljeno 11.1.2009 u 23:07.
ZDNews.hr

Izgrednici - Filip Lončarić i Mirko Hrgović Foto: H.B.


Na malonogometnom turniru u Zadru nikako nije bilo mira ovih dana, a sve su sami zakuhali igrači i čelnici Dinama koji su svojim bezobraznim ponašanjem i izjavama navukli bijes cijele dvorane na sebe.

Prekjučer je Mario Mandžukić u više navrata pokazivao srednji prst navijačima Torcide, što je izazvalo salve bijese od strane mnogobrojne splitske, ali i zadarske publike koja se nalazila u dvorani.

Ipak, da ne bi sve ostalo samo na pokazivanju srednjeg prsta i verbalnim provokacijama od strane Dinamovih igrača, danas su se pobrinuli Mirko Hrgović i vratar Dinama Filip Lončarić koji su u nekoliko navrata navijače Torcide gađali plastičnim bocama punim vode.

Za vrijeme odigravanja finalne utakmice između Zadra i Hajduka ispred novinarske lože pojavio se vratar Dinama Filip Lončarić s dvije plastične boce u ruci te je počeo gađati pripadnike Torcide koji su stajali na tribini iznad. Prvom bocom pogodio je navijača Hajduka u glavu, dok je drugom srušio manji transparent.

Nakon 'hrabrog' čina Lončarić je kukavički pobjegao u svlačionicu iz koje nije izlazio sve do finalne ceremonije i dodjela nagrada.

Identičan incident napravio je i bivši kapetan Hajduka, a danas igrač Dinama Mirko Hrgović koji je također bocama gađao pripadnike Torcide, samo je Hrgović, za razliku od Lončarića odstranjen iz dvorane od strane zaštitarske službe.

Za kraj, ostaje nam samo da se zapitamo hoće li policija išta poduzeti ili će svi izgrednici iz NK Dinamo proći bez ikakvog upozorenja i potpuno nekažnjeno?

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.