Marko Rašo spasio život sucu Svilokosu
Piše: Hrvoje Bajlo i Roman Morović | Objavljeno 10.1.2009 u 23:20.
ZDNews.hr

Marko Rašo i Vlado Svilokos Foto: H.B.


U posljednjoj minuti prvog dijela dvoboja Zadra i Šibenika naglo je pozlilo sucu Vladi Svilokosu koji se iznenada srušio na travnjak te se počeo tresti. Svilokosu je u pomoć prvi priskočio igrač Marko Rašo koji ga je položio na bok i izvadio mu jezik kako ne bi došlo do daljnjih komplikacija.

Potom je uskočila i liječnička ekipa, a nakon nekoliko minuta šoka i nevjerice u Dvorani Krešimira Ćosića Svilokos je pri svijesti na nosilima iznesen s terena uz veliki pljesak publike.

Prema informacijama koje nam je dao sportski direktor NK Zadar prof. Josip Bepo Bajlo sa Svilokosom bi sve trebalo biti u redu, a Svilokos je odmah po dolasku u zadarsku bolnicu prošao MR i CT. Prema svemu sudeći neće biti posljedica po Sisačkog suca. Bogu hvala…

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.