KK ZADAR PETROVIĆU NAVODNO DUGUJE JOŠ 525.000KN...
Kiki na skijanju, račun i dalje u blokadi
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 9.1.2009 u 10:30.
ZDNews.hr

Kristijan Magaš Foto: ZadarSport.com (Arhiva)


Bivši trener košarkaša Zadra, Aleksanadr Petrović angažirao je odvjetnički tim kako bi što prije dobio plaće koje mu KK Zadar prema ugovoru mora isplatiti. Očito je kako Petrović više nema strpljenja niti senzibiliteta prema gradu i klubu u kojemu je proveo dvije godine vodeći KK Zadar.

Unatoč svim negativnim stvarima, provociranju zadarske publike i ekscesima koje je radio godinama, dok je vodio KK Cibona, a ranije i igrao za isti klub, Petrović je i više nego dobro prihvaćen u gradu košarke, no to ga nije spriječilo da se sudskim putem odluči zatražiti novac koji mu je klub dužan.

Prema našim saznanjima, KK Zadar Petroviću je uplatio veći dio iznosa, a duguje mu još 525.000.00kn. Nakon što i taj iznos 'sjedne' na Petrovićev račun, KK Zadar je ispunio svoje ugovorne obveze te se zauvijek riješio dugova prema Petroviću.

Kiki na skijanju

U situaciji kada je račun blokiran, predsjednik kluba, Kristijan Magaš nažalost nalazi se sa obitelji na skijanju u Austriji, pa se ovaj problem neće moći riješiti dok se Magaš ne vrati sa zimovanja, kazao je u razgovoru za ZadarSport još jedan direktor kluba, ali odjela marketinga – Davor Perišić.

Direktor Perišić također nam je kazao kako se Kristijan Magaš sa skijanja vrača u subotu te će se on obratiti novinarima s više informacija. Na naš upit da li je klub Petroviću podmirio iznos od 525.000.00kn koji mu duguju, Perišić je zbunjeno upitao odakle nam ta informacija te je kazao kako se radi o netočnoj informaciji, da bi na kraju ipak priznao kako je račun kluba još uvijek pod blokadom.

O eventualnom kašnjenju plaća za sljedeći mjesec te o sporu sa Petrovićem, Perišić nam je kazao: "Neće biti nikakvih problema, pokušat ćemo se dogovoriti s gospodinom Petrovićem van suda. Što se plaća tiče i tu će biti sve u redu i igrači će svoje plaće dobiti na vrijeme." - zaključio je Perišić.

Dodajmo ovome kako do zaključenja ovog članka do predsjednikovog komentara nismo uspjeli doći.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.