Aco Petrović blokirao račun KK Zadar
Piše: Sportal.hr | Objavljeno 8.1.2009 u 21:38.
ZDNews.hr

Foto: ZadarSport.com (Arhiva)


Račun košarkaškoga kluba Zadar prije nekoliko dana ponovno je blokiran, a ovoga puta za to je zaslužan bivši trener prve momčadi Aleksandar Petrović, potvrdio nam je danas sportski direktor Zadra Giuseppe Giergia.

Giergia je kazao kako Aco, kao i drugi profesionalni treneri, ima uobičajen ugovor koji mu jamči isplatu cjelokupnog ugovora, a u slučaju bivšeg trenera Zadrana to iznosi dvije neisplaćene plaće i još šest plaća koje zbog otkaza nije ni stigao zaraditi.

Inače, Petrović odmah potražuje cjelokupan iznos, dakle svih osam plaća, potvrđeno nam je danas u klubu iz Jazina. Ipak, Pino Giergia vjeruje kako se s bivšim trenerom i njegovim menadžerom u pregovorima može dogovoriti ili smanjenje ukupnih potraživanja ili barem njihova obročna otplata.

Da je klupski račun blokiran danas nam je priznao i direktor KK Zadra Davor Perišić, koji je pak poručio da taj klub prednjači u urednosti plaćanja među najvećim hrvatskim košarkaškim klubovima te da zadnjih godina nisu ostali dužni nijednom od igrača i trenera pa tako neće ostati dužni ni Aleksandru Petroviću.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.