Zebić: "Imali smo vjeru u sebe"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 8.1.2009 u 7:44.
ZDNews.hr


Andrija Vuković: "Pozivam navijače da nam pomognu u petak"

Andrija Vuković i Ferdo MilinMislim da nakon prvog dana na turniru možemo biti itekako zadovoljni. Da nam je netko ponudio sedam bodova prije početka turnira, naravno da bi ih uzeli, međutim, vidjelo se da bili umorni u utakmici protiv Intera, iscrpile su nas dvije zahtjevne utakmice, a dobra stvar je i što smo dali taj izjednačujući gol samo nekoliko sekundi prije kraja utakmice. Sve u svemu, prezadovoljni smo.

Publika je bila također odlična, dizali su nas i protiv Dinama i protiv Intera, pogotovo sad protiv Intera kada je Župan ušao umjesto mene, nevjerojatno. Ovom prilikom pozivam sve navijače da nam dođu u petak pomoći nam da uzmemo što više bodova za drugi krug.
Nakon posljednje utakmice dana, one između Zadra i Intera (4:4), trener Zadra Dalibor Zebić pred okupljenim novinarima kazao je kako je sretan što su igrači dobro odigrali, a remi s Interom opravdava, opravdano, manjkom svježine i umorom igrača u utakmicama s Varteksom i Dinamom.

Kakvi su vaši dojmovi nakon prvog dana Zadra na turniru?

"Napravili smo dobru atmosferu, na kraju smo se vratili iz minusa od tri gola, znao sam da će ovo biti najteža utakmica jer smo se ispraznili protiv Dinama, falilo nam je te svježine na kraju. Sigurno je da kada se vratiš iz minusa od tri gola da taj bod jako puno znači. Sutra ćemo se odmoriti, napravili smo dobar posao i onda opet u dvoranu… siguran sam da će atmosfera biti sve bolja i bolja, danas je bilo fenomenalno."

'Imali smo vjeru u sebe'

"Najvažnije je da smo imali vjeru u sebe, kroz ovaj turnir pokušat ćemo to iskoristiti da sami sebi vratimo povjerenje koje smo izgubili, na dobrom smo putu, sigurno je da ćemo nastavit kako smo i započeli, publika nas nosi, dali smo sve od sebe i mislim da je ovo pravi put."

Zadnji dan turnira igrate protiv praktički otipsanog Osijeka i jakog Zagreba

"Mi nemamo što kalkulirati, idemo na pobjedu jer se bodovi prenose i sigurno da nam odgovara da u drugi krug uđemo sa što više bodova, a daj Bože i da uđemo u to polufinale. Siguran sam da će dvorana u subotu i nedjelju biti ispunjena do posljednjeg mjesta, znači, igramo dobro, imamo odličnu atmosferu i imamo razloga za zadovoljstvo." - kazao je Zebić

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.