Josip Bepo Bajlo: "Itekako smo zadovoljni prvim danom na Dvoranskom prvenstvu"
Piše: H.B. | Objavljeno 7.1.2009 u 23:57.
ZDNews.hr

Profesor Josip Bepo Bajlo Foto: ZadarSport (Arhiva)


Nakon što su izabranici Dalibora Zebića iznenadili odličnom igrom na malonogometnom Dvoranskom prvenstvu, te upisali 7 od mogućih 9 bodova, sportski direktor kluba prof. Josip Bepo Bajlo u razgovoru za ZadarSport kazao je kako je zadovoljan ostvarenim rezultatom u prvom danu, a pohvalio je i stručni stožer te prvog trenera Dalibora Zebića i njegovog pomoćnika Zvonimira Jurića.

Pretpostavljamo kako ste zadovoljni učinjenim nakon današnjeg nastupa Zadra na Dvoranskom prvenstvu?

"Mislim da možemo biti itekako zadovoljni nakon današnjeg dana i osvojenih čak 7 bodova. Svi su mislili da ćemo biti znatno oslabljeni na ovom dvoranskom prvenstvu neigranjem Tomasova I Subašića, no mi smo ipak pokazali svoje pravo lice i jučer smo briljirali. Igrali smo tešku utakmicu protiv Varteksa koju smo pobijedili 2:1, a nakon toga uslijedila utakmica u kojoj smo deklasirali favorizirani Dinamo i još jednom pokazali da smo moćni."

'Opušteno ušli u utakmicu s Interom'

"Ta druga utakmica zasigurno je ostavila malo traga na našim igračima koji su bili opušteno ušli u susret. Nismo dobro stajali na terenu, što je Inter dobro kaznio sa četiri pogotka. Gubili smo 4-1, a onda smo pokazali svoj pravi karakter jer smo napravili seriju od 3-0 te izjednačili na 4-4 što nam jako puno znači i igrači mogu biti ponosni na jučerašnji uspjeh."

'Zebić i Jurić odlično vodili momčad'

"Moram i naglasiti jedan izuzetno kvalitetan potez stručnog stožera, naime, zadnjih minutu i pol u utakmici protiv Intera smo igrali praktički bez golmana, jer nam drugo ništa nije niti preostalo, a taj potez koji su napravili Zebić i Jurić zaslužan je za to izjednačenje, a isto tako moram naglasiti kako su odlično vodili momčad u sve tri jučerašnje utakmice." – zaključio je prof. Bajlo.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.