Prostran: "Nadam se da ćemo danas potvrditi prolaz u drugi krug"
Piše: H.B. | Objavljeno 6.1.2009 u 7:40.
ZDNews.hr

Toni Prostran Foto: ZDS (Arhiva)


Košarkaši Zadra danas u 18 sati igraju utakmicu Eurokupa u Grčkoj protiv Maroussija. Podsjetimo, prošle subote su izabranici zadarskog stratega Denisa Pleslića u 15. su kolu NLB Lige u prepunom Krešinom Domu slavili protiv druge momčadi Hrvatske – Cibone. Danas ih pak očekuje utakmica u koju, prema riječima mladog Tonija Prostrana, Zadar ide po pobjedu.

"Pobjedili smo Cibonu i napravili još jedan veliki iskorak prema Euroligi, ali prije svega najvažnije je da smo se popeli na toliko željenjo četvrto mjesto koje nas vodi na Final Four, eliminirali smo Cibonu ukoliko i mi i oni budemo imali jednak broj bodova zbog, kao što i sami znate, našeg boljeg 'skora' u oba susreta. Tu utakmicu sada treba zaboravit jer od jedne pobjede se ne može živjeti, nama trebaju pobjede u kontinuitetu i mislim da ćemo uspjeti u zacrtanim ciljevima."

O utakmici sa Maroussijem Prostran je kazao: "Pripremili smo se za Maorussi i nadam se da ćemo danas konačno i službeno potvrditi prolaz u daljnju fazu Eurokupa. Dobra stvar kod nas je da nitko od igrača nema nekakvih drastičnih problema koji bi mogli utjecati da netko od igrača ne igra ili nije spreman, ipak, jedino Juby ima problem s rukom, no njegovo srce je veliko tako da će i on sutra igrati." - zaključio je Prostran.

Pozivamo vas da utakmicu između Maroussija i Zadra gledate zajedno s nama i ostalim zadarskim navijačima u caffe baru My Way (Put Nina 85) koji organizira gledanje utakmice uz izravan televizijski prijenos na velikoj widescreen televiziji visoke razlučivosti. Utakmica započinje u 18 sati.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.