Giergia: "Nismo raskinuli ugovor s Beckom"
Piše: H.B. | Objavljeno 5.1.2009 u 19:40.
ZDNews.hr

Romel Beck Foto: ZadarSport (Arhiva)


Kristijan Magaš, predsjednik kluba tvrdi kako je KK Zadar raskinuo ugovor s Romelom Beckom, a s druge strane, Giueseppe Giergia, generalni direktor tvrdi kako to nije istina. Uzgovoru za ZadarSport Giergia je još jednom kazao kako Romel Beck i KK Zadar nisu raskinuli ugovor.

Naime, danas je predsjednik kluba Kristijan Magaš u razgovoru za portal 057Info kazao kako su KK Zadar i Romel Beck raskinuli ugovor, te kako bi Beck bio peti stranac u klubu: "Ne želim demantirati predsjednika Magaša, ali još jednom moram napomenuti kako KK Zadar nije, ponavljam, nije raskinuo ugovor s Romelom Beckom već smo mu dali dozvolu da igra u Meksiku kako bi sami sebe rasteretili za ta dva mjeseca/dvije plaće koje će odraditi tamo i za što će biti plaćen od strane Meksikanaca. Romel Beck službeno je igrač Zadra i njegov povratak u klub nije isključen." - zaključio je Giergia.

Podsjetimo, predsjednik Magaš u nekoliko navrata kazao je kako je KK Zadar raskinuo ugovor s Romelom Beckom, dok je s druge strane Giuseppe Giergia, generalni direktor, također u nekoliko navrata napominjao kako Beck i Zadar nisu raskinuli ugovor… u međuvremenu, Beck je, prema riječima Giergie, uz pristanak KK Zadar potpisao dvomjesečni ugovor s jednom Meksičkom momčadi te je tako klub rasteretio dvije plaće koje će mu KK Zadar morati isplatiti…

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.