Tomislav Ružić i Dejan Ivanov: "Atmosfera u dvorani je bila fenomenalna"
Piše: H.B. | Objavljeno 4.1.2009 u 6:22.
ZDNews.hr

Tomislav Ružić Foto: ZadarSport (Arhiva)


Nakon pobjede Zadra nad Cibonom igrači domaće momčadi bili su prezadovoljni prije svega pobjedom, a zatim i odličnom atmosferom u dvorani.

Tomislav Ružić:

"Iako 'Final four' još uvijek nije osiguran, mislim da smo zakoračili jako daleko prema njemu. Ova pobjeda nam stvarno jako puno znači jer ako se kojim slučajem dogodi da Cibona i mi budemo imali jednak broj bodova, mi imamo ukupno bolji 'skor', što nas automatski vodi dalje. U prvoj četvrtini smo bili pod malim grčem jer ovo je prvi put da igramo pred prepunom dvoranom Kreše Ćosića, stvorila se ta jedna tenzija gdje smo odmah htjeli pokazati da ih možemo dobiti, međutim, to ne ide tako jednostavno, utakmica se igra od prve do zadnje minute, a mi smo danas zasluženo slavili i bili smo bolji i kvalitetniji u svim segmentima igre. Uvijek je lijepo vidjeti da je cijela dvorana uz tebe i da te bodre u svakom košu, atmosfera je stvarno bila nezaboravna zahvaljujući našim navijačima."

Direktor Giergia potvrdio je kako trener Zadra do kraja sezone ostaje Denis Pleslić, vaš komentar na to?

"Denis je pokazao da zna raditi svoj posao i drago mi je čuti tu informaciju, on je zaslužio voditi ovu momčad i u tome je dobar, dobra vijest! – zaključio je centar Zadra Tomislav Ružić.

Dejan IvanovDejan Ivanov:

"Jako smo blizu tog 'Final four-a', a opet smo jako daleko, iz razloga što je pred nama još puno utakmica. Ovo je jedan veliki korak, puno smo bliže 'Final four-u', ja sam prezadovoljan ovom pobjedom. Odlično smo se pripremili za ovu utakmicu, dobro smo čuvali Prkačina i ne znam što da kažem, prezadovoljan sam ovom utakmicom, a uz to odlično nas je bodrio i naš Tornado, dvorana je bila puna, atmosfera je bila predobra. Do sada nikad nisam igrao pred ovako velikim brojem 'svojih' navijača i osjećaj je bio predobar."

O odluci kluba da na klupi Zadra do kraja sezone ostaje Denis Pleslić Ivanov je kazao:

"Denis je vodio tri vrlo teške utakmice i u sve tri smo mi pobijedili. Igrači su jako zadovoljni s njim, on je odličan trener, uvijek nas je do sada dobro pripremao. Mi smo prezadovoljni s odukom kluba da on ostaje naš trener i dalje." – zaključio je mladi Bugarin u redovima Zadra – Dejan Ivanov koji je na današnjoj utakmici upisao 22 koša.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.