Pleslić nakon pobjede nad Cibonom: "Kontrolirali smo utakmicu od početka do kraja"
Piše: Paulo Sarić | Objavljeno 4.1.2009 u 5:31.
ZDNews.hr

Denisi Pleslić i Rok Stipčević Foto: Hrvoje Bajlo


Press konferencija nakon pobjede nad Cibonom protekla je u mirnom tonu. Nakon uobičajenih čestitki pobjedniku i kratke analize susreta, glasnogovornica Zadra objavila je već staru vijest o sporazumnom raskidu ugovora KK Zadar sa Marlonom Garnettom, dok su treneri odbili komentirati suđenje.

Vedran Vukušić

"Čestitao bih momčadi Zadra na zasluženoj pobjedi. Presudila je druga četvrtina u kojoj su oni preokrenuli rezultat i stvorili razliku koju nismo uspjeli stići do samog kraja. Nismo bili dovoljno koncentrirani u obrani što je Zadar znao iskoristiti, a kanije ih više nismo mogli stići."

Rok Stipčević

"Vrlo bitna pobjeda Zadra u izvrsnoj atmosferi. Prije susreta smo govorili da će ovo biti utakmica sezone, no mi moramo biti svjesni da je nama svaka sljedeća utakmica, utakmica sezone. Ako mislimo ispuniti zacrtane ciljeve, moramo početi pobjeđivati u kontinuitetu. Odigrali smo jako dobro momčadski, te nam je to smjernica kako moramo nastaviti igrati i ubuduće. Utakmicu smo kontrolirali od početka do kraja, te smo zasluženo slavili. Zahvalio bih se navijačima što su se odazvali u ovako velikom broju, ovo je vjerojatno najposjećenija košarkaška utakmica u povijesti Hrvatske i na to moramo biti ponosni."

Velimir Perasović

Čestitam domaćinu na zasluženoj pobjedi. Zadar je susret okrenuo u svoju korist već u drugoj četvrtini kada se odvojio na velikih 15 razlike, što mi do kraja nismo uspjeli stići. Pred sam smo se kraj susreta približili na minus tri, no tada je svirana dvojbena osobna greška Prkačinu koja je konačno prelomila susret. No, to ne umanjuje zasluženu Zadrovu pobjedu a nama ostaje da se okrenemo novim izazovima

Denis Pleslić

"Hvala kolegi Perasoviću na čestitkama. Smatram da je Zadar zasluženo slavio u današnjoj utakmici. Kontrolirali smo utakmicu od početka do kraja, a posebno smo se istakli u segmentu obrane. Drugu smo četvrtinu napadački odradili besprijekorno, te smo do kraja susreta forsirali petorku koja se u tom trenutno najbolje snalazila na terenu. Imali smo mali pad krajem susreta, no s(p)retno smo se izvukli i na kraju zasluženo slavili. Za kraj čestitam mojim igračima na velikoj borbenosti tijekom cijele utakmce."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.