Denis Pleslić: "Obećajem pobjedu nad Cibonom"
Piše: Večernji list / Frane Šarić | Objavljeno 1.1.2009 u 23:49.
ZDNews.hr

Denis Pleslić

Foto: ZDS (Arhiva)


Obećajem pobjedu nad Cibonom! Ovo je rečenica trenera Zadra Denisa Pleslića kojem će najvjerojatnije baš preksutrašnji derbi na Višnjiku odrediti hoće li definitivno on biti taj koji će za stalno naslijediti Acu Petrovića ili će u najbolju ruku opet biti pomoćnik na klupi Zadra.

Samouvjereni Pleslić
Denis Pleslić samouvjeren je i svoje igrače naziva 12 ratnika. To što ih je nazivao tako i uoči kup utakmice u Trogiru gdje je Zadar jedva dobio A1 ligaša i to tek nakon produžetka očito ne vidi kao problem. Štoviše, na upit o razlozima loše igre u Trogiru samo odgovara kako o toj utakmici više nema potrebe razgovarati. I na ostale naše upite odgovorio je vrlo kratko, ali i samouvjereno.

Primjerice na upit misli li da bi Uprava kluba s Višnjika trebala vratiti Romela Becka pogotovo sada kada je Cibona dovela i Alana Andresona odgovorio je kako ne želi špekulirati i da vjeruje svojim igračima. Tek je dodao kako se Zadar pojačao još u rujnu. I na upit o taktici protiv Cibone Denis Pleslić ne želi puno pričati, kao ni zagristi na ‘ješku’ o taktici pritiska na Davora Kusa i Nikšu Prkačina kako je to odlično u prvoj utakmici u režiji Ace Petrovića odrađeno u Zagrebu.

Ulaznice u prodaji u utorak i srijedu

Iz KK Zadar stiglo je priopćenje kako će se karte prodavati u utorak i srijedu, a zbog velike interesa navijačima se preporuća da što prije kupe svoje ulaznice.

Gdje i kako nabaviti karte?

Petak - Višnjik 10.00 - 17.00 sati

Subota - Višnjik od 10.00 sati do samog početka utakmice
- Ja ću igračima na treningu sve objasniti, a sve će se vidjeti na terenu. Imamo sve vrste obrane spremne i kombinirat ćemo. No, najbitnije je kako se mi postavimo i da budemo maksimalno koncentirani - rekao nam je Denis Pleslić čije samopuzdanje očito diže i činjenica da že Zadrani nakon duljeg vremena na parket istrčati u kompletnom sastavu.

Svi igraju
Denis Pleslić nam je naime rekao kako nije istina da Malik Dixon još uvijek šepa, da je Marlon Garnett u punom treningu što pak znači da više ne štrajka zbog kašnjanja plaće, ali i da će protiv Cibone na parket i Juby Johnson.

- Juby je izrazio želju za igrom i to nam puno znači - otkrio je razloge svoje samouvjerenosti zadarski trener koji definitivno računa i na podršku zadarske publike koja bi preksutra mogla postaviti rekord u posjećenosti u Dvorani Krešimira Ćosića. Protiv Cibone preko 8000 gledatelja vjerujemo stvorit će pravo grotlo...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.