Povratak otpisanih: Macura i Dixon spremni!
Piše: H.B. | Objavljeno 29.12.2008 u 23:43.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva (ZDS)


Garnett trenirao s momčadi

Za kraj jedna pozitivna informacija za sve ljubitelje KK Zadar. Iako zbog neisplaćenih dugovanja nije trenirao dva treninga za redom, zadarski šuter Marlon Garnett pojavio se na današnjem treningu u 18 sati te je odradio trening od prve do posljednje minute.
Nakon što je iščašio desnu pa lijevu nogu, Malik Dixon konačno se vrača u roster Zadra te će konkurirati za kup utakmicu u kojoj Trogir ugošćuje košarkaše Zadra. Povratnik u momčad je i Jere Macura koji je imao problema sa skakačkim zglobom koljena. Obojica su istaknuli kako se osjećaju dobro, i što je najvažnije – spremni za utakmicu s Trogirom, a u subotu i Cibonom.

Valja naglasiti kako su glavni likovi naše priče, Malik Dixon i Jere Macura danas potpuno normalno trenirali s ostatkom momčadi te nitko od navedenog dvojca nije pokazivao simptome nezaliječenosti ili nespremnosti.

Doveden je kao prvi 'play' Zadra, no nije se previše naigrao s obzirom na činjenicu da je iščašio prvo desnu, a nakon toga i lijevu nogu. Malik Dixon spreman je za dvoboj Zadra i trogira.

"Moja desna noga zdrava je 100% dok je lijeva zdrava između 95 i 96%. Osjećam bol dok hodam, no to nije nikakva neizdrživa bol koja bi me natjerala da ne igram sutra. I sad sam na treningu igrao s dozom boli, no sve će biti u redu sa mnom, nadam se.

Jučer sam imao povišenu temperaturu i bol u vratu. Nadam se da će nova godina biti dobra za mene jer ova nikako nije bila dobra što se tiče ozljeda. Nadam se da će početkom nove godine početi i bolji dani za mene. Moći ću igrati u utakmici protiv Trogira, no na treneru je da odluči koga će staviti u igru, nadam se da ću zaigrati." – kazao je Dixon.

Jere Macura također je potpuno spreman za nastup u utakmici četvrtfinala kupa Krešimira Ćosića u kojoj će Zadrani pokušati izboriti prolazak u polufinale

"Imao sam upalu skakačkog koljena, bilo je leda i mirovanja, sada je sve u redu i nadam se da više neće biti problema s time, no nikad ne zna… Glavno je da je sada sve u redu i da mogu igrati. Neće biti laka utakmica protiv Trogira, to je za njih utakmica sezone , dolje će biti sve puno i 'ludo' jer dolazi Zadar.

Mi u utakmicu trebamo ući koncentrirano, čvrsto i agresivno i moramo riješiti utakmicu već u prvom poluvremenu. Nikako im ne smijemo pustiti da se razigraju i 'razmašu'. Imaju Tonija Bizacu koji je odličan igrač, imao sam prilike igrati s njim. Sve je na nama, očekujemo svi zajedno dobru i kvalitetnu utakmicu i naravno, pobjedu Zadra!" – kazao je za kraj Jere Macura.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.