Pleslić: "U subotu očekujem 10 012 Zadrana u dvorani!"
Piše: Novi Radio i ZadarSport | Objavljeno 29.12.2008 u 12:49.
ZDNews.hr

Denis Pleslić Foto: Arhiva (ZDS)


U razgovoru za emisiju "Treće Poluvrijeme", voditelja i urednika Valentina Matešića trener Zadra Denis Pleslić kazao je kako u utakmicu s Trogirom treba ući agresivno i čvrsto. "Trebamo u utakmicu ući kvalitetno i čvrsto, baš kao da igramo protiv najjače momčadi. Nije bitno ime suparničke momčadi, već kvalitetan pristup. Mislim da će to naši igrači ispoštovati, jednako kao što su ispoštovali dogovore prije utakmice sa Splitom." – kazao je između ostaloga Denis Pleslić.

"Jere Macura je danas trenirao i odradio je odličan trening, Dixon ima problema s temperaturom i to je to, ostali igrači su na dispoziciji, izuzev Johnsona koji ima problema sa šakom koji će potrajati." – ističe Pleslić

Za kraj, osvrnuo se Pleslić i na Tonija Prostrana te Šimu Olivarija za koje je kazao kako će dobiti svoju priliku: "Naravno da ćemo mi razvijati mlade igrače, u interesu kluba je da se razvijaju mladi igrači, davat ćemo im šanse jer nitko nije postao igrač bez da igra. Njih ćemo maksimalno razvijati i paziti na njihov razvoj i davati im kvalitetnu minutažu ako se za to ukaže prilika." – kazao je Pleslić.

Za kraj je poručio: "Ova momčad Zadra je zadarski Zadar. Novinari me pitaju kakav će biti Zadar u budućnosti, to je zadarska ekipa i mislim da će nas svi podržati na sljedećim utakmicama i nadam se da će u subotu protiv Cibone u dvorani biti 10 012 Zadrana!" - za kraj je kazao raspoloženi Pleso.

Opšrirnije u prilogu Novog Radija:




Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.