Prostran: "Očekujem visoku pobjedu Zadra protiv Trogira"
Piše: H.B. | Objavljeno 29.12.2008 u 0:24.
ZDNews.hr

Toni Prostran - preman za Trogir! Foto: ZDS (Arhiva)


Košarkaše Denisa Pleslića u utorak očekuje utakmica četvrtfinala Kupa Krešimira Ćosića u kojoj će omjeriti snage Trogir i Zadar, a utakmica počinje u 19 sati u dvorani Vinka Kandije. Sigurno je kako će domaćini biti dodatno 'napaljeni' na Zadrane s obzirom na veliki uspjeh koji su polučili samim prolaskom, u četvrtfinale kupa.

Iako dvorana prima samo 700 gledatelja, prema našim saznanjima, članovi Tornada otići će u Trogir i tako po tko zna koji put igračima Zadra još jednom pružiti bezrezervnu podršku. U razgovoru za ZadarSport Toni Prostran kazao je kako je Trogir dobra momčad, koju predvodi mladi Toni Bizaca, no naglašava kako je Zadar ipak favorit i - bolji.

Košarkaši Trogira pobijedili su momčad Borika, s druge strane vaše ambicije su osvajanje kupa?

"Pa naravno, mi uvijek želimo osvojit Krešin kup jer smatramo da taj pehar treba ponovno doći u Krešinom grad - Zadar. Trogir je dobra momčad, predvođena sjajnim Tonijem Bizacom, ali mi smo ipak kvalitetnija momčad i očekujem visoku pobjedu Zadra."

Ti i Šime Olivari očekujete veću minutažu?

"(Smijeh), pa naravno da očekujemo, ali to je na treneru i on to treba odlučit. Ja osobno sam spreman, a vjerujem da je i Šime spreman. Na treneru je da odluči hoćemo li zaigrati u toj utakmici ili nećemo, mi se nadamo da hoćemo!"

'Macura i Dixon se vračaju protiv Trogira'

"Macura još uvijek ima tu ozljedu koljena, polako je počeo trčkarati i nadam se da ce biti spreman za utakmicu s Trogirom, Dixon bi također trebao biti spreman, on je počeo trenirati i čini se da je 'ok'. Mislim da jedino Juby neće biti spreman za utakmicu jer je njegova ozljeda ipak malo teža."

'Pleslić je zaslužio šansu'

"Denis Pleslić zaslužio je šansu, on nas najbolje od svih pozna, s nama je dugo. Samnom je bio u reprezentaciji i stvarno je kvalitetan trener. Vjerujem da s njim dolaze bolji dani za našu momčad." - zaključio je Prostran.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.