Stipčević: "Moramo se koncentrirati na utakmicu s Trogirom"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 28.12.2008 u 7:15.
ZDNews.hr

Rok Stipčević Foto: Arhiva (ZDS)


Prije najvažnije utakmice sezone, košarkaše Zadra očekuje utakmica Kupa Krešmira Ćosića. Zadrani idu u goste momčadi koja je u prethodnom krugu kupa slavila protiv Borik Puntamike – momčadi Trogira. Razgovarali smo s Rokom Stipčevićem, koji nam je kazao nekoliko riječi o trenutnom stanju u momčadi, te je naglasio kako momčad mora biti maksimalno koncentrirana na kup utakmicu s Trogirom.

- "Sada se moramo maksimalno koncentrirati na utakmicu s Trogirom. Mi jesmo apsolutni favoriti i tu nema dvojbe, ali ne smijemo se opustiti u niti jednom segmentu jer sve što budemo radili u sljedećih nekoliko dana doći ce na vidjelo na utakmici protiv Cibone, a ta utakmica nam je jedna od utakmica sezone... pobjedom protiv Splita, odličnim - organiziranim napadom, napadom sa idejom i agresivnom obranom, u kojoj smo svi aktivni smo pokazali kako trebamo igrati u buduće.

Siguran sam da će trener pripremiti dobru taktiku, i napadačku i obrambenu, i da ćemo mi to provesti na terenu. Moramo od danas već početi razmišljati i o utakmicu protiv Trogira i protiv Cibone."

'Očekujem 10 000 navijača u Krešinom domu'

- "Utakmica protiv Cibone će biti spektakl zasigurno i zato želim vidjeti da dvorana Kreše Ćosića bude po prvi put pun ispunjena do kraja - 10 000 navijača!– kazao je za kraj Rok.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.