Mate Dragičević - potpisuje za NK Zadar?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 27.12.2008 u 7:17.
ZDNews.hr

Mate Dragičević Foto: FCDac1904.com


Prema saznanjima portala ZadarSport prvo novo pojačanje u borbi Zadra za ostanak u 1.HNL trebao bi biti nekadašnji igrač Hajduka, a za istaknuti je i podatak kako je Dragičević osvojio nacionalno prvenstvo s momčadi Persepolisa. Igrajući za Persepolis, Dragičević je u sezoni ubilježio 8 nastupa, a zabio je i 3 gola.

Zasigurno je kako će Dragičević, ukoliko i službeno postane igrač uvelike pomoći dvojici zadarskih napadača Terkešu i Mitroviću koji ove sezone muku muče s realizacijom i zabijanjem golova.

Iako smo pokušali provjeriti ovu informaciju direktno u NK Zadar, nitko nam tijekom jučerašnjeg dana nije odgovarao na pozive…

Mate Dragičević

Rođeni Makaranin, prve je seniorske nastupe bilježio u dresu klubova sa sjevera Hrvatske, INKER-a i Croatije iz Sesveta. Nakon toga, 2000. dolazi do Kvarnera gdje kratko igra za Rijeku, a poslije dolazi u Šibenik gdje igra najbolji nogomet u karijeri. Zapazio ga je zagrebački Dinamo, te doveo u svoju momčad.

Tamo se ozlijedio, a kasnije ga trener Miroslav Blažević nije imao u svojim nacrtima momčadi. Osvaja jedan naslov prvaka i prelazi u splitski Hajduk, za vrijeme čestih prelazaka igrača sa sjevera na jug (iste sezone kad i Kranjčar, te Hrman) gdje igra znatno više nego u Dinamu.

S Hajdukom osvaja titulu prvaka. Kupuje ga ruski Himki.U toj sezoni Himki po prvi put ulazi u prvu ligu. Nakon te sezone u istočnijim krajevima vraća se u Hrvatsku, te drugi dio sezone 2006./07. igra bitnu ulogu u Puli koja ipak na kraju ispada iz lige.

Na ljeto ga na preporuku australskog trenera Rona Smitha angažira tamošnji Perth Glory.Nakon toga prelazi u iranski Persepolis, klub s najvećom tradicijom. S Persepolisom osvaja titulu prvaka Irana.

Wikipedija

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.