Navijači i igrači: Želimo Denisa Pleslića!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 25.12.2008 u 7:18.
ZDNews.hr

Denis Pleslić Foto: Arhiva (ZadarSport)


Nakon što je došlo do smjene na klupi košarkaša Zadra, priliku je po drugi put u svojoj trenerskoj karijeri dobio Denis Pleslić, i opet je dobro odreagirao, momčad pod njegovim vodstvom djelovala je bitno uigranije i kvalitetnije, a za pohvalu je i podatak kako nije bilo previše nerezonskih šuteva za tri, što je bila česta praksa pod vodstvom bivšeg trenera.

Iako mjerilo nisu dvije utakmice, većina navijača mišljenja je kako bi se Denisu Plesliću trebala pružiti prilika, prije svega jer je Zadranin te je u klubu dosta godina. Kao pomoćnik 'upijao' je dosta od prijašnjih trenera koji su se svih ovih godina redali na zadarskoj klupi. Denis Pleslić svoju kandidaturu za glavnog trenera istakao je dan uoči utakmice sa Splitom. Sve što je kazao u najavi te utakmice – ispunio je, a momčad Zadra slavila je u 14. Kolu NLB lige, prvi put nakon pet uzastopnih gostujućih poraza pod vodstvom Ace Petrovića.



Ozbiljniji kandidati za klupu Zadra, Jasmin Repeša i Dražen Anzulović zahvalili su se predsjedniku kluba Kristijanu Magašu te su odbili sjesti na uzavrelu klupu KK Zadar, a sve spominjaniji u kontekstu novog trenera, Slobodan Subotić, također prema mišljenju većine navijača – nije poželjan na klupi Zadra.

Čak i da Subotić sjedne na klupu Zadra, Hrvoje Perić vjerojatno bi se odmah vratio u Dubrovnik te zamijenio košarkašku za konobarsku karijeru, a to također nije ono što navijači žele s obzirom na činjenicu da je Hrvoje Perić postao miljenik zadarske publike.

Ukoliko uprava kluba želi slušati svoje navijače, a to je ono što uporno ponavljaju, bilo bi lijepo kada bi se Denisu Plesliću ponudio profesionalni trenerski ugovor, jer upravo je on onaj kojega su u anketi na forumu ZadarSporta navijači izabrali kao trenera kojega žele na klupi Zadra, ali ne kao pomoćnika, već kao – glavnog trenera.

Na kraju krajeva, i sami igrači kazali su kako bi željeli da Denis Pleslić (p)ostane trener Zadra.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.