Rok Stipčević: "Trener Pleslić nas je odlično pripremio za utakmicu sa Splitom"
Piše: H.B. | Objavljeno 24.12.2008 u 1:29.
ZDNews.hr

Rok Stipčević Foto: Arhiva (ZadarSport)


U vrlo važnoj pobjedi Zadra na gostujućem parketu, protiv Splita, Rok Stipčević odigrao je 40 minuta, postigao 16 koševa, sakupio najviše asistencija, čak 5 . Ukrao je i jednu loptu, ali je jednu i izgubio. Sve u svemu, vrlo dobro uz ukupno visoku valorizaciju – 23.

U razgovoru za ZadarSport nakon pobjede Rok je kazao kako je za momčad Zadra ovo bila iznimno teška utakmica, psihološki, zahvalio se navijačima na podršci te je čitateljima portala ZadarSport na kraju razgovora čestitao Božić.

Što reći o utakmici sa Splitom? Djelovali ste drugačije nego inače, u pozitivnom smislu?

- "Prije svega izuzetno teška utakmica za nas, prije svega psihološki jer znamo što se zadnjih dana događalo i kakva je bila situacija u klubu. Bila nam je prijeko potrebna ova pobjeda nakon poraza od Vojvodine kako bi smo mogli ostati u utrci za 'Final four', trener Pleslić nas je stvarno odlično pripremio i ukazao na sve stvari, a to je kako će Split pokušati igrati protiv nas. To je igra sa puno preuzimanja, a trener nam je ukazao načine na koje ćemo se braniti i stvarno smo imali odličnu pripremu uoči ove utakmice."

'Igrao je svatko za svakoga, ovo je velika momčadska pobjeda Zadra'

- "Ovo je utakmica koju smo odigrali 'svatko za svakoga' i bili smo svjesni da pojedinac neće odlučiti, odigrali smo timski sa dobrom obranom, podigli smo tu agresivnost na što nam je trener Pleslić ukazivao ovih dana ito je na kraju, pokazalo se, urodilo plodom. Iako nije bilo dovoljno vremena, sve trenerove zamisli smo uspjeli 'pretočiti' na teren."

'Trener nas je dosta dobro pripremio iako nismo imali previše vremena za pripreme'

- "Ideja prije početka utakmice bila je ta da se puni reket s loptom doslovno do iznemoglosti, na tome smo radili jer smo znali da će ostati ''miss match'' između našeg centra i njihovog 'playmakera', toga smo se pridržavali, vjerovali smo ono što nam je trener govorio uoči i za vrijeme utakmice i to je ključ uspjeha. Ovo je bila prava momčadska pobjeda."

Zahvala Tornadu

- "Želio bih se u ime momčadi Zadra zahvaliti svim pripadnicima Tornada koji nas vjerno prate, želim im se zahvaliti na bezuvjetnoj podršci jer nam je to stvarno trebalo. Bili su odlični, stvarno su jedni i neponovljivi, to cijenimo i puno nam znači kada nas bodre." – kazao je Rok Stipčević te je na kraju dodao: Svim čitateljima portala ZadarSport želim sretan i blagoslovljen Božić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.