Hrvoje Perić: "Vrlo bitna pobjeda u vrlo bitnom trenutku"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 24.12.2008 u 1:28.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: ZadarSport (Arhiva)


Za 30 minuta u igri Hrvoje Perić postigao je ukupno 16 koševa, imao je 6 skokova, od čega 5 u obrani te jedan u napadu i zasigurno je jedan od najzaslužnijih igrača u pobjedi Zadra nad Splitom.

Perić smatra kako su svi odigrali dobro, te napominje kako je njegova, ali i želja većine igrača upravo ta da prvi trener Zadra treba ostati Denis Pleslić.

Nakon pet uzastopnih poraza konačno je došla i pobjeda na gostujućem parketu, što reći?

- "Vrlo bitna pobjeda u vrlo bitnom trenutku, svi znamo što se dešavalo u zadnjih par dana, a psihološki pritisak koji smo imali je sigurno bio do sada najveći, ali eto, mi igrači zajedno s trenerom odigrali smo stvarno ja najbolji mogući način i uzeli dva vrlo bitna boda koja nas i dalje ostavljaju u utrci za ''Final four''."

Dosta drugačije izgledao je Zadar u utakmici protiv Splita, prije svega taktički

- "Taktički smo se dosta dobro pripremili za momčad Splita jer znamo da dosta rotiraju sa svojim obranama, a najčešće koriste obranu preuzimanja svih blokova, a mi smo se odlučili na varijantu nakon preuzimanja spuštanje u reket Gečevskom koji je to znalački rješavao, ili egzekucijom ili pronalaskom slobodnih igrača koji u rotaciji lopte traže slobodnog čovjeka i to je to. Igrali smo pametno i smireno te smo tražili najbolje postavljenog igrača u napadu."

'Pobjeda cijele momčadi'

- "Mislim da je Stipčević sjajno kontrolirao ritam utakmice. Mislim da se ne treba stavljati nikoga ispred momčadi . Bitno je da smo dobili jer je svatko imao udio u toj pobjedi."

'Većina igrača želi da Pleslić ostane prvi trener'

- "Prvi ispit je položio s odličnim, kako se kaže. To je trener koji nas najbolje poznaje i vrlo dobro nas je pripremio za ovu utakmicu i siguran sam, a kada ovo kažem ne govorim u svoje ime nego u ime većine igrača u svlačionici – mislimo da bi Pleslić trebao ostati naš glavni trener." – zaključio je Perić

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.