Jasmin Repeša: "Bila bi mi čast voditi Zadar, ali možda nekom drugom prilikom..."
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 22.12.2008 u 23:58.
ZDNews.hr

Jasmin Repeša Foto: Sportske novosti


U medijima se ovih dana dosta špekuliralo o tome tko će preuzeti vruću klupu košarkaša Zadra nakon što je smijenjen sada već bivši trener Zadra Aco Petrović. Nagađalo se dosta, predsjednik kluba Kristijan Magaš razgovarao je sa Draženom Anzulovićem, no ti pregovori su – propali.

Jedno od imena, koje se danas vezivalo uz funkciju novog trenera KK Zadar, uz Joška Pulju i Dražena Anzulovića bilo je ono izbornika hrvatske reprezentacije Jasmina Repeše, no on je u razgovoru za ZadarSport kazao kako za sada sebe ne vidi na klupi Zadra… možda nekom drugom prilikom, kazao je.

U kontekstu nasljednika Ace Petrovića na klupi Zadra dosta se spominjalo i vaše ime, koji je vaš komentar na to, da li vas je kontaktirao netko iz KK Zadar?

"Nitko me do sada nije kontaktirao, to je jedna stvar, a druga stvar je ta da ja izuzetno cijenim zadarsku košarku, povijest zadarske košarke i mislim da je svakom treneru i dobra škola na naki način, ali i čast biti trener jednog velikog kluba kao što je Zadar, međutim, s obzirom da u zadnjih nekoliko godina nisam imao nikakvu pauzu, i kada sam se odlučio za ovakvu jednu odluku da se odmorim, da budem sa obitelji, nikakav angažman u ovome periodu ne dolazi u obzir."

Ukoliko vas netko iz kluba kontaktira, hoće te li razmisliti o eventualnom angažmanu u KK Zadar?

"Nema smisla da me se kontaktira kad sam se odlučio odmoriti, nikakav angažman trenutno ne dolazi u obzir."

'Bila bi mi čast voditi Zadar'

"To je čast svakom treneru, a bila bi i meni, s obzirom na ambicije, tradiciju i ambijent i s obzirom da grad živi za košarku, možda nekom drugom prilikom" – za kraj nam je kazao izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.