Kristijan Magaš: "Ništa od Pulje, Zadar će do daljnjega voditi Pleslić i Šango"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 22.12.2008 u 22:47.
ZDNews.hr

Kristijan Magaš Foto: Arhiva (ZDS)


Nakon što je Dražen Anzulović zahvalio na Zadrovoj ponudi, dobili smo izjavu od predsjednika KK Zadar Kristijana Magaša koji je prokomentirao cijeli slučaj. Kazao je uprava jednoglasna te da su svi članovi uprave KK Zadar jednoglasno bili za Dražena Anzulovića, također je otklonio mogućnost da prvu momčad Zadra preuzme Joško Pulja.

Zbog čega Dražen Anzulović nije trener Zadra?

"Uprava je jednoglasna oko Anzulovića, on je mislio na nešto drugo, ali nema veze sada. Anzulović je kazao da bi istog trena došao u Zadar da smo ga u 6. mjesecu kontaktirali isključivo iz razloga što prema njegovom viđenju današnja momčad Zadra nije složena po njegovom ukusu, ne želi preuzeti momčad koju sam nije birao, to je razlog zbog kojega Anzulović nije došao u Zadar iako je postojala obostrana želja, njegova i KK Zadar da on postane naš trener."

Danas se dosta špekuliralo o kandidatima za novog trenera Zadra, jedna od informacija koja se pojavila jest ta da je Joško Pulja ozbiljni kandidat za prvog trenera Zadra, koji je vaš komentar na to?

"Iako ne želimo izlaziti u javnost s imenima, samo ću kazati kako Joško Pulja nije kandidat za trenera prve momčadi."

'Pleslić i Šango vode Zadar'

"Još samo jedna informacija za kraj, Jure Šango biti će pomoćni trener Denisu Plesliću u utakmici Splita i Zadra te će njih dvojica do daljnjega biti prvi treneri. Do utakmice sa Cibonom ima još dosta vremena pa ćemo vidjeti što i kako dalje, uglavnom, njih dvoje vode sutrašnju utakmicu sa Splitom" – za kraj nam je kazao predsjednik KK Zadar Kristijan Magaš.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.