EKSKLUZIVNO: Dražen Anzulović: "Nisam dobio podršku uprave kluba"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 22.12.2008 u 18:42.
ZDNews.hr

Dražen Anzulović Foto: Index.hr


Zula? Da? Ne? – ipak ne. Danas poslijepodne sastali su se predsjednik kluba Kristijan Magaš i prvi 'pick' Zadra Dražen Anzulović te su se oboje složili kako bi Anzolović bio dobro rješenje za zadarski klub.

Konačna odluka Dražena Anzulovića mnoge je ostavila zatečenima jer činjenica da predsjednik kluba ide pregovarati s trenerom, a isti taj trener nema jednoglasnu podršku svih članova uprave je, priznat će te – pomalo nelogična, a trener Zadra ostaje do daljnjega Denis Pleslić koji će voditi momčad u utakmici protiv Splita.

U ekskluzivnom razgovoru za ZadarSport, Dražen Anzulović kazao je kako nema želju preuzeti kormilo momčadi u čijoj upravi nema kompletnu podršku:

Zbog čega ste odbili preuzeti momčad Zadra

"Nisam odbio preuzeti momčad Zadra nego sam se zahvalio na pozivu, međutim, postojala je obostrana želja predsjednika Kristijana Magaša i moja osobno da ja preuzmem klupu Zadra, no nisam naišao na kompletnu podršku kluba i jednostavno u takvoj situaciji nisam htio preuzeti momčad Zadra."

Da li je to vaša konačna odluka?

"To je moja konačna odluka, dok je situacija u klubu takva kakva je, nema smisla da preuzimam momčad Zadra kad nemam podršku svih ljudi u klubu." – kazao je Dražen Anzulović u ekskluzivnom razgovoru za ZadarSport.

Dodajmo ovome kako je predsjednik kluba Kristijan Magaš isključio mobilni telefon te nije odgovarao na pozive novinara.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.