"Aco odlazi, Zula ne dolazi..."
Piše: 057info.hr | Objavljeno 22.12.2008 u 16:52.
ZDNews.hr

Foto: 057info.hr


Burno je započelo jutro nakon sjednice Upravnog odbora KK Zadar na kojoj je odlučeno da se Aci Petroviću predloži sporazumi raskid ugovora. Na dan kada bi prema nepotvrđenim, ali i nedemantiranim informacijama za pregovarački stol s čelnim ljudima Zadra trebao sjesti Dražen Anzulović osvanuo je grafit degutantnog sadržaja upućen obojici trenera, jednom za ispraćaj, drugom kao znak dobrodošlice.

Tako je na glavnoj prometnici koja spaja Relju i Poluotok na zidu restorana Basket, poznatijeg kao okupljalištu kod Jabuke ispisan grafit sljedećeg sadržaja:

- Aco odlazi, Zula ne dolazi, još jedno smeće, previše smrada.

Hoće li i u kojoj mjeri ovaj grafit usmjeriti tijek pregovora s Anzulovićem ovisit će prvenstveno o njemu, no već sada je posve jasno da će se, postigne li dogovor s vodstvom kluba, poput svojih brojnih prethodnika u Zadru suočiti s metodama pritiska javnosti kakav su mu do sada bile strane.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.