Aco Petrović je bivši trener Zadra, stiže Anzulović
Piše: H.B. | Objavljeno 21.12.2008 u 20:51.
ZDNews.hr

Kristijan Magaš Foto: H.B.


Večeras oko 20 sati i 20 minuta završena je izvanredna sjednica Upravnog Odbora KK Zadar na kojoj je donesena odluka kako od ponedjeljka 22. prosinca trener prve momčadi Zadra prestaje biti Aco Petrović. Nezadovoljni su svi, od navijača pa do uprave.

Činjenica da je Zadar na čelu s Acom Petrovićem jučer doživio blamažu teže vrste u Vojvodini očito je bila kap koja je prelila čašu te je UO KK Zadar odlučio potražiti novog trenera, prema svemu sudeći Dražena Anzulovića. Okupljenim novinarima nakon sjednice obratio se predsjednik kluba Kristijan Magaš:

"Uprava kluba nezadovoljna je igrom i rezultatom prve momčadi i na osnovu toga će ponuditi treneru Petroviću sporazumni raskid ugovora, a ako ne možemo sporazumno, onda ćemo ići na nasilni raskid ugovora. Sutrašnji trening prve momčadi i utakmicu u Splitu, do imenovanja novog trenera vodit će Denis Pleslić." - kratko je kazao Magaš.

Na novinarski upit o kojim je alternativama razmišljao UO Magaš je kazao kako ne želi objavljivati nikakva imena dok sve ne bude riješeno:

"Ne bih o njima govorio dok ne budemo imali stopostotnu potvrdu jesu li slobodni, je li moguće da dođu, hoće li doći i tako dalje. Kroz sutrašnji dan će se vjerojatno iskristalizirati ime novog trenera."

Zna li trener Petrović za situaciju?

"Treneri Petrović i Pleslić su obaviješteni i upućeni u trenutnu situaciju."

'Igrači neka se ne brinu tko je trener'

"Momčad mora igrati dalje, ići prema rezultatu, oni ne trebaju obraćati pažnju tko je trener i tko nije trener, njihovo je da igraju i da to što bolje rade te da imaju što bolji rezultat." - kratko će Magaš.

Na upit postoji li mogućnost da se Romel Beck vrati u sastav Zadra, Magaš je odgovorio kako je to stvar novog trenera:

"Ne znam, to ovisi o novom treneru i on će odlučiti što i kako dalje, koji će igrači ostati koji neće, tko će doći i tko će ostati. "

Plaća li KK Zadar Romela Becka

"Ne, on ne prima plaću."

Novinare je zanimalo također hoće li KK Zadar raskinuti ugovor s nekim od igrača KK Zadar

"Ja ne bih želio to komentirati, to je na novom treneru, ja nisam taj koji će birati igrače, to će odabrati struka, Pino i novi trener, oni će odlučiti hoće li koji novi igrač doći, tko će ostati, a tko otići. Svi znamo za situaciju sa Dixonom i njegovom ozljedom, treba vidjeti koliko je to ozbiljno i koliko će on izbivati s terena pa ćemo znati što i kako dalje. Prvo je bila jedna noga, pa je sada druga noga, treba vidjeti..." - za kraj je kazao Kristija Magaš.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.