Ivica Datković više nije trener NK Zadar, novi trener Zebić ili Kranjčar?
Piše: H.B. | Objavljeno 21.12.2008 u 18:27.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva (ZDS)


Ivica Datković više nije trener nogometaša Zadra! Ovo je vijest koju je u razgovoru za ZadarSport potvrdio sportski direktor NK Zadar prof. Josip Bajlo koji je između ostaloga kazao kako su se NK Zadar i Datković razišli u prijateljskim odnosima. Podsjetimo, nakon poraza od Rijeke (0:3) smijenjen je Dalibor Zebić, a na njegovo mjesto doveden je Ivica Datković koji je u Zadru 'odradio' samo 9 utakmica. Očito nezadovoljni u NK Zadar, odlučili su se na smjenu trenera te su najavili nova pojačanja.

"Novi trener Zadra mora biti iskusan trener, trener koji nas može izvući iz ove situacije, sa posljednjeg mjesta. Mi nismo u situaciji da možemo puno čekati, Datković je u početku napravio jedan pozitivni šok te je donekle vratio samopouzdanje u momčad. Mi nismo zatvorili vrata prema Datkoviću, niti on prema nama, već smo se rastali u jednom fer i korektnom odnosu." - kazao je Bajlo.

'Uskoro stižu nova pojačanja'

"U narednih nekoliko dana objavit ćemo imena igrača na koje više ne računamo, ali ćemo shodno tome objaviti i imena igrača koji će otići na posudbu. Isto tako klub je u pregovorima s novim igračima koji bi uskoro trebali doći na Stanove, a kada će se to finalizirati saznat će te uskoro, nadam se da će se do početka drugog dijela prvenstva sve riješiti i da će Zadar ostati u ligi, jer to nam je svima jedini cilj."

'Tražimo obrambene igrače, igrače veznog reda i napadača'

"Tražimo igrače za srednju liniju, isto tako i obrambene igrače ali i napadača koji bi nam uvelike pomogao, oskudni smo s napadom, vezna linija oslabljena je odlaskom Tomasova. Imamo dva napadača, Terkeša i Mitrovića, ali to je malo za jedan klub kojega na proljeće čeka grčevita borba za ostanak u ligi. Također ću naglasiti da ćemo se pojačati i u zadnjoj liniji." - zaključio je Bajlo.

Za kraj dodajmo kako se među novim kandidatima za prvog trenera Zadra spominju Dalibor Zebić i Cico Kranjčar...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.