Aco Petrović pred izlaznim vratima Zadra
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 20.12.2008 u 23:22.
ZDNews.hr

Kristijan Magaš Foto: ZadarSport (Arhiva)


Navijači su ogorčeni, uprava kluba također, grad je u iščekivanju smjene trenera Ace Petrovića. Nakon sramotne partije u Vojvodini, košarkaši Zadra večeras bi se trebali vratiti u Zadar, no vraćaju li se sa Acom Petrovićem ili bez njega?

U razgovoru za ZadarSport predsjednik KK Zadar, Kristijan Magaš i generalni direktor Giuseppe Giergia potvrdili su još jednom kako nisu zadovoljni radom trenera Ace Petrovića. Kristijan Magaš kazao je kako će se sutra s početkom u 19 sati sastati Upravni Odbor KK Zadar koji će odlučiti o daljnjoj sudbini Ace Petrovića, kao trenera Zadra.

"Kao predsjednik kluba nisam zadovoljan vođenjem momčadi aktualnog trenera. Nisam zadovoljan niti trenutnim stanjem na tablici, niti sam zadovoljan igrom pojedinih igrača. O tome da li će trener Zadra i dalje biti Aco Petrović sutra će odlučiti Upravni Odbor koji se sastaje u 19 sati." Na naše pitanje postoji li šansa da se Romel Beck vrati u momčad Zadra, predsjednik Magaš je kazao: "Apsolutno, Romel Beck ugovorom je vezan za Zadar i on je naš igrač, ne vidim ništa sporno u vračanju Becka u zadarsku momčad." - završio je Magaš.

Direktor Giergia kazao je sljedeće: "Ovo ne valja i nešto je trulo u našoj momčadi, Garnett je postigao samo 3 koša a doveden je kao šuter. Pitanje je sada možemo li se vratiti među prve četiri momčadi koje vode na Final four, sada ćemo se morati krpati, katastrofa je ovo što je danas Zadar odigrao, katastrofa. Može Zadar izgubiti utakmicu, ali na ovakav način... ovo je teška sramota što nam se dogodilo."

Za kraj dodajmo samo kako su i navijači ganuti ovakvim sramotnim porazom Zadra. Prema neslužbenim informacijama koje su poznate redakciji ZadarSporta, ukoliko Aco Petrović sam ne da ostavku, sutra će biti smijenjen, a njegov nasljednik, prema svemu sudeći biti će sadašnji trener jedne europske momčadi. Prema ovom scenariju, iz Zadra odlazi i Marlon Garnett, a na njegovu poziciju dolazi Romel Beck.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.