Sramotan poraz Zadra u Vojvodini
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 20.12.2008 u 23:18.
ZDNews.hr

Damir Rančić Foto: Arhiva (ZDS)


Košarkaši Zadra danas su u Vojvodini tražili pobjedu, no doživjeli su peti uzastopni poraz na gostujućem terenu, te jedan od najsramotnijih u povijesti ovog velikog i trofejnog kluba. Nitko nije odigrao dobro izuzev Damira Rančića koji je postigao 21 koš, no iluzorno je bilo očekivati da on sam riješi utakmicu.

Podbacili su svi, no što je najgore od svega, ova momčad više nema pravog vođu koji može nešto (pre)okrenuti. Zadar je naovoj utakmici imao nevjerojatnih 11 promašenih slobodnih bacanja, a nikakvo opravdanje treneru Petroviću ne može i ne smije biti činjenica da je igrao bez trojice igrača, jer momčad iz Novog Sada uvjerljivo je zadnja na tablici. Zadrani su poveli, vodili 10 razlike da bi na kraju sve prosuli.

Iako su se kasnije košarkaši Zadra približili na 64:62, bolje i više se nije moglo. Valja izdvojiti i nevjerojatan podatak kako igrači Zadra u posljednjoj četvrtini punih 6 minuta nisu postigli koš. Najbolji u redovima Zadra bio je Damir Rančić sa 21 postignutim košem, Stipčević je postigao 17, a kapetan Todor Gečevski 10. U redovima Vojvodine najbolji su bili Marko Šutalo sa 16 te Zdravković i Peković sa 9 postignutih koševa.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.