Voštarnica ipak bez nove senzacije
Piše: Ivan Miljković | Objavljeno 19.12.2008 u 20:09.
ZDNews.hr

Foto: Hrvoje Bajlo


Nakon pobjede protiv Svjetlosti iz Slavonskog broda, Voštarnica je u slijedećem krugu kupa ''Krešimir Ćosić'' u Jazinama dočekala još jednog prvoligaša, momčad Zaboka. Velika groznica uoči ove utakmice zahvatila je popularni zadarski kvart. Tako se je u dvorani Jazina skupilo oko 1500 gledatelja uz bučnu podršku Gejzera.

Očekivala se nova velika pobjeda i povijesni dvoboj sa euroligašem Cibonom, no to se na kraju ipak nije dogodilo.
Osim prve trice Markija Blaslova i početnog vodstva od 3:0, sve ostalo Zabok je kontrolirao u ovoj utakmici. Od samog početka momčad Voštarnice igrala je neuvjerljivo i nervozno.

Dojma smo da su bili ipak malo sputani atmosferom u dvorani i važnošću ove utakmice. Nije niti Zabok bio posebno dominantan u ovom dvoboju. No u niti jednom trenutku nisu domaćinu dozvoljavali da im se ozbiljnije približe. Gosti su vješto pod košem koristili snažnije igrače Zadrane Zorana Pehara i Ivu Ivanova, a izvana su također bili mirnije ruke.

Voštarnici se tek neka nada ukazala sredinom treće četvrtine kad je Marijan Bulić tricom smanjio na 39:45. No Zabok ubrzo ponovo povećava svoju prednost i do kraja utakmice rutinski je održava.

Na kraju Zabok je zasluženo slavio 69:56, te će u slijedećem krugu dočekati zagrebačku Cibonu. Do pobjede su ih predvodili Ive Ivanov sa 15 poena, dok je jedan manje u svom debiju ubilježio Domagoj Bašić. Najiskusniji Marki Blaslov kod Voštarnice ubacio je 18 poena.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.