Zadarska 'bolnica': Povrijeđeni Johnson, Dixon, Macura, Prostran i Olivari
Piše: J.P. | Objavljeno 18.12.2008 u 23:42.
ZDNews.hr

Jere Macura Foto: ZadarSport (Arhiva)


Košarkaši Zadra jednostavno nemaju sreće, što se poštede od ozljeda tiče! Nakon što se ozlijedio prvi 'play' Zadra Malik Dixon, zadarskoj 'bolnici' pridružili su se Juby Johnson, Toni Prostran, Šime Olivari te Jere Macura.

Prema informacijama kojima raspolažemo Malik Dixon i dalje šepa na lijevu nogu te je vrlo vjerojatno kako u utakmici protiv Vojvodine neće nastupiti, ako i nastupi bit će to vrlo kratko. Toni Prostran na današnjem treningu istegao je ligamente zgloba desne noge pa je i njegova eventualna minutaža upitna, no on je u razgovoru za ZadarSport naglasio kako je 'sve ok'.

Jere Macura i dalje ne trenira s momčadi radi ozljede koljena, a na današnjem poslijepodnevnom treningu se pojavio s povećom vrećicom leda zamotanom oko noge. Juby Johnson u razgovoru za ZadarSport potvrdio je kako će van terena izbivati između tri tjedna i mjesec dana zbog loma košćice u šaci, i za kraj, Šime Olivari tjedan je proveo u krevetu - radi povišene temperature tijela.

Dodajmo i ovome jedinu pozitivnu vijest, a ta je da šuter Zadra Damir Rančić više ne osjeća nepodnošljive bolove u leđima te će prema svemu sudeći biti na raspolaganju treneru u utakmici protiv Vojvodine.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.