Juby: "Natjerat ću se da se vratim što prije"
Piše: H.B. | Objavljeno 18.12.2008 u 1:16.
ZDNews.hr

Juby Julius Johnson Foto: Arhiva (ZDS)


Nakon što se u utakmici protiv Roannea ozlijedio te neugodno pao i slomio košćicu unutar šake, Juby Johnson ne gubi nadu te najavljuje svoj povratak čak i prije prognoze liječnika! Iako su doktori kazali kako će Jubyeva ruka ozdraviti u periodu između tri tjedna i mjesec dana, Juby je uvjerenja kako će on biti spreman i prije toga.

Možeš li čitateljima ZadarSporta objasniti ukratko što se dogodilo na utakmici Zadar - Roanne kada si igru napustio s bolnom grimasom na licu?

"Nešto mi je slomljeno u šaci desne ruke, nakon što sam u utakmici s Roanneom pao na pod osjetio sam jaku bol u ruci i morao sam odmah izaći s parketa. Stvarno je jako zaboljelo. Ako sve bude u redu, nadam se da bih uskoro opet mogao zaigrati, čak i ako bude boljelo jer mogu i s malo boli igrati, treba stisnuti zube." - hrabro će Juby.

Prema liječnićkim prognozama, koliko ćeš morati mirovati i kada se očekuje tvoj povratak u trenažni proces?

"Doktori kažu da ću van terena morati biti između tri tjedna i mjesec dana, ali, kao što sam ti rekao, nadam se da ću se vratiti prije. Mrzim propuštati utakmice pa ću se natjerati da se vratim što je prije moguće."

'Vjerujem u svoje suigrače'

"Ozljede su česte, pogotovo u košarci. Ja vjerujem u sve svoje suigrače i uvijek sam uvjeren da možemo sa mnom ili bez mene doći do pobjede protiv Vojvodine, oni također moraju vjerovati u to i rezultat neće izostati." - za kraj je kazao optimistični Juby.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.