Petrović: "Sve je u našim rukama"
Piše: H.B. | Objavljeno 16.12.2008 u 22:34.
ZDNews.hr

Jeana Denys Choulet i Aco Petrović Foto: H.B.


Naokn utakmice između Zadra i Roannea (82-70), treneri obje momčadi iznijeli su svoja viđenja današnje utakmice. Prvi je po običaju riječ dobio gostujući trener, Jeana Denys Choulet koji je kazao:

"Odigrali smo dobru utakmicu, puno bolje nego prošlog tjedna. Pošto nam nedostaju četvorica ključnih igrača, naš rezultat pati. Harper se vratio, no trojica ostalih ključnih igrača ne igraju, a to su: Sommerville, Brower i Gray. Ponovno kažem, danas smo bolje odigrali nego u prvoj utakmici, no naš najbolji igrač, koji u našoj ligi ima prosjek od 22 koša po utakmici u Eurocupu tako reći nije igrao radi ozljede.

Ozljede nas jako frustriraju jer smo bili prisiljeni igrati s rezervnim igračima, a to su u praksi igrači koji ne igraju previše kada su ključni igrači zdravi, a danas su igrali po petnaest, dvadeset miunta. Zadar nas je dobio dva puta i ja im čestitam na pobjedi. Ponavljam, frustrirajuće je to da nama fale četvorica igrača dok njima fali samo jedan – playmaker."


Trener Zadra Aco Petrović:

"Zadovoljan sam pobjedom, zadovoljan sam rezultatom iz razloga što sam znao da će giti iznimno teško. Zadar je protiv Roannea u Francuskoj odigrao najbolju utakmicu sezone, a oni su par dana prije ogleda s nama slavili u utakmici protiv Strasbourga, bez tih ozlijeđenih igrača i čini mi se da su nas u toj prvoj utakmici u Francuskoj malo podcijenili.

Današnja utakmica bila je puno bliže realnosti jer su oni odigrali puno bolje i kvalitetnije, dobro smo igrali protiv njihove zone, a Rančić, Gečevski i Ivanov su dobro rješavali stvari. Nadam se da nije ništa specijalno s Jubyem, neugodno je pao na desnu šaku jer bi nam to u ovom trenutku bio enormni hendikep jer za mene utakmice sezone nisu one protiv Cibone i Partizana već protiv Vojvodine i Splita. Vojvodina je imala 14 razlike 3 minute prije kraja protiv Hemofarma, ta Vojvodina koja je zadnja na tablici. Mislim da se dosta ambicija Zadra veže za ta dva gostovanja koja nam slijede, u utakmicama protiv Vojvodine i Splita."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.