Dixon izgubljen za utakmicu protiv Roannea
Piše: H. B. | Objavljeno 15.12.2008 u 21:40.
ZDNews.hr

Malik Dixon Foto: ZadarSport (Arhiva)


Prema saznanjima portala ZadarSport, Malik Dixon neće nastupiti u sutrašnjoj utakmici Eurocupa između Zadra i Roanne-a. Nakon što se konačno oporavio od ozljede koju je zadobio u utakmici protiv Budućnosti, Malik je ušao u utakmici protiv Union Olimpije, no s bolnom grimasom na licu nakon nekoliko minuta napustio je teren.

Trener Petrović na press konferenciji kazao je kako se radi o lakšoj ozljedi, no pokazalo se kako je stvar ipak malo ozbiljnija nego je to trener mislio. Nakon ozljede desne noge,uganuo je i lijevu te je upitno koliko će vremena Dixon biti 'van stroja'.

Malik danas nije trenirao s momčadi no proveo je cijelo vrijeme u dvorani za vrijeme treninga, odvojeno od ostatka momčadi. Do svog automobila išao je pješice, ali nažalost i – šepajući…

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.