Voštarnica na korak do Cibone!
Piše: 057info.hr | Objavljeno 14.12.2008 u 19:05.
ZDNews.hr

057info.hr


Košarkaši zadarske Voštarnice plasirali su se u osminu finala Kupa Krešimira Ćosića. Danas su u Jazinama bili bolji od prvoligaške momčadi Svjetlost Broda 73-67. U sljedećem krugu Voštarnica je ponovno domaćin, a protivnik joj je ekipa Zaboka. Prođu li i tu prepreku u Zagrebu će se s Cibonom boriti za Final Four.

Voštarnica bolje otvara utakmicu, ali gosti ubrzo dolaze u vodstvo koje su održali do kraja poluvremena. Na odmor se otišlo rezultatom 36-29 za goste.

Ključni trenutak dogodio se na početku drugog poluvremena kad je četvrtu osobnu dobio najviši igrač na parketu, Nenad Delić, koji je bio više nego dominantan u reketu, bar što se tiče skakačkog dijela.

Momčad Voštarnice tada je počela kontrolirati skok, što je do tada bio najveći problem s obzirom da trener Vidaković u svom rosteru nema "klasičnu" peticu.

Nakon toga krenuo je i vanjski šut, Voštarnica okreće rezultat u svoju korist te dolazi do bitne pobjede koja je odvodi među najboljih šesnaest u Kupu Krešimira Ćosića.

Voštarnica - Svjetlost 73-67 (15-17, 14-19, 23-15, 21-16)

Voštarnica: Blaslov 3, Marić 9, M. Bulić 13, Kovačević, J. Bulić 11, Šandrić, Zrnić 10, Baždarić 14, Vukoša, Graić, Krapić13, Uzelac.

Radosavljević, Kovač 9, Barić, Delić 8, Raić 29, Čondrić , Rimac 7, Karlović 2, Živković, Pajević 12.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.