"S radikalima radikalno"
Piše: 057info.hr | Objavljeno 13.12.2008 u 22:21.
ZDNews.hr

Boris "Bore" Marin - nekadašnji vođa Tornada Foto: 057info.hr


"S radikalima radikalno" - pisalo je na jednom od transparenata na današnjem mirnom prosvjedu u organizaciji navijačke udruge Tornado na kojem su iskazali nezadovoljstvo zbog nedavnog posjeta srpskog političara, bivše glavnog tajnika Srpske radikalne stranke i bliskog suradnika Vojislava Šešelja, Aleksandra Vučića zadarskom zaleđu.

Podršku Tornadu dale su brojne udruge proizašle iz Domovinskog rata, a okupljenima na Narodnom trgu se obratio ratni zapovjednik Samostalnog bataljuna Škabrnje Marko Miljanić

- Pupovac bi u Škabrnju. S ovog mjesta poručujem mu da neće sve dok ne kaže tko je počinio zločine koji su se u Škabrnji dogodili., rekao je Miljanić koji je ujedno poručio

-Ako neće država, sljedeći puta mi ćemo spriječiti dolazak srpskih radikala.

U ime Tornada Boris Marin, okupljene je nazvao dragom braćom te im se zahvalio na odazivu.

Uz brojne državne i zastave udruga, skandiranje domoljubnih pokliča i pjavanje domoljubnih pjesama zapaljeno je nekoliko bengalki, a skup je protekao bez najmanjeg incidenta.

Zanimljivo je kako smo na trgu primjetili kamere talijanske nacionalne televizije RAI, ali ne i HTV-a.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.