Tomislav Ružić: "Olimpija nije momčad za podcjenjivanje"
Piše: H.B. | Objavljeno 13.12.2008 u 22:21.
ZDNews.hr

Tomislav Ružić Foto: Arhiva (ZadarSport)


Dejan Ivanov, najbolji strijelac u redovima Zadra za 30 minuta postigao je 20 koševa (7/8 šut za 2, 6/6 slobodna bacanja). U utakmici protiv Olimpije bio je najbolji igrač susreta: "Najvažnije od svega je da smo pobijedili, a još jedna dobra stvar za nas se dogodila u Podgorici gdje je FMP pobijedio Budućnost. U početku smo odigrali više napadački, što je bilo atraktivno za publiku, dok smo drugo poluvrijeme odigrali 'da dobijemo'."

Tomislav Ružić postigao je pet pogodaka, među kojima su dva ključna za preokret Zadra - pred sam kraj susreta: "Pokazalo se da Olimpija nije momčad koju se može podcijeniti. Oni ipak igraju Euroligu i imaju dosta dobrih i kvalitetnih igrača. Nama se dogodilo to da u prvom poluvremenu nismo u obrani odigrali kako smo trebali te se zbog toga nismo mogli odvojiti na veću razliku."

Todor Gečevski za 26 minuta postigao je 13 koševa (3/6 šut za 2, 1/2 šut za 3): "Olimpija je odlična momčad, a to su danas pokazali dobrom igrom. Odlično su igrali, posebno u napadu. Mi nismo u prvom dijelu odigrali obranu kako treba, dali smo im dosta prostora a oni su dobili samopouzdanje i držali su se u utakmici sve do kraja. U drugom poluvremenu smo igrali puno bolje u obrani, međutim napad je malo zakazao. Bitno je da je na kraju sve dobro završilo i da smo upisali dva boda."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.