Malik Dixon: "Više nemam bolove u nozi, mogao bih zaigrati nekoliko minuta protiv Olimpije"
Piše: H.B. | Objavljeno 12.12.2008 u 17:50.
ZDNews.hr

Malik Dixon Foto: Arhiva (ZadarSport)


Nakon što se na utakmici 9. Kola NLB lige između Budućnosti i Zadra (85-75) ozlijedio prvi 'playmaker' Zadra Malik Dixon ulogu prvog razigravača preuzeo je mladi Zadranin Rok Stipčević, a povremeno mu je, kroz koju minutu pomagao i Toni Prostran.

Dobre vijesti konačno su stigle u Krešin dom, Malik Dixon konačno se oporavio i mogao bi zaigrati u sutrašnjoj utakmici Zadra i Union Olimpije! Tu vijest potvrdio nam je sam Dixon koji je kazao kako se osjeća dobro te je naglasio kako bolova u nozi više – nema.

"Dobro se osjećam, više nemam bolova u nozi i bit ću spreman ukoliko me trener zatreba, barem na nekoliko minuta. Nisam sto posto spreman ali ću moći uskočiti na kratko. Bol koju sam imao u povrijeđenoj nozi više ne postoji. Ukoliko budem potreban mogao bih odigrati nekoliko minuta." – kazao je u kratkom razgovoru za ZadarSport oporavljeni 'playmaker' Zadra Malik Dixon.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.