Toni Prostran: "Odlično smo odigrali. Ključ za prolaz u drugi krug je u našim rukama"
Piše: H.B. | Objavljeno 10.12.2008 u 0:18.
ZDNews.hr

Toni Prostran Foto: Arhiva (ZadarSport)


Nakon serije od pet uzastopnih poraza u gostima, košarkaši Zadra napokon su upisali toliko čekanu pobjedu u gostima! Izabranici Ace Petrovića slavili su u dvorani Andre Vacheresse pred oko 2000 gledatelja te su tako jednom nogom već zakoračili u drugi krug Eurocupa.

Bila je to dobra šuterska večer za Zadrane, a ono što sve najviše može veseliti jest podatak da su se svi igrači upisali u strijelce!

Toni Prostran na današnjoj utakmici odigrao je 3,28 minuta te se, iako nezagrijan uspio upisati u strijelce s jednim postignutim košem. Pucao je i dvije trice, no na s obzirom da je igrao nezagrijan i 'hladne ruke', one žalost nisu završile među obručima domaće momčadi.

Napokon pobjeda u gostima, dugo ste ju čekali?

"Pa istina je, dosta dugo smo čekali tu pobjedu na gostujućem terenu. Ovo je za nas vrlo važna pobjeda jer nakon ove pobjede mi ovisimo samo o sebi što znači ako pobijedimo u posljednje dvije domaće utakmice – prolazimo u drugi krug. Sve je u našim rukama. Mislim kako tu problema neće biti. Mi ćemo to riješiti u našu korist!"

Nakon poraza od Crvene Zvezde i Zadar je napravio svojih 17-0

"Ovaj put nismo ispustili vodstvo, već smo bili jako koncentrirani i cijelu smo utakmicu igrali onako kako bi uvijek trebali igrati. Jedino bitno je da smo napokon upisali ta 2 važna boda."

Svi igrači se upisali u strijelce

"Da, svi su se dosta rotirali tako da smo se svi na kraju i upisali u strijelce. Ovo je jako važna pobjeda i mislim da je svaki igrač pojedinačno pridonio ovoj pobjedi. Vrata drugog kruga već su otvorena, a na nama je samo da prođemo kroz njih." – kazao je u razgovoru za ZadarSport Toni Prostram netom nakon utakmice.

I još je za kraj dodao: "Kući krećemo u 3 sata ujutro, a u Zadru smo u 15 sati!"

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.