Tornado: "Da smo znali za dolazak Aleksandra Vučića bilo bi svašta... "
Piše: Udruga navijača Tornado Zadar | Objavljeno 9.12.2008 u 17:15.
ZDNews.hr


Priopćenje za javnost

Povodom dolaska osvjedočenog četničkog radikala Aleksandra Vučića u posjet mjestima u zadarskom zaleđu, a na koja nitko nije reagirao. Nedopustivo je i ponižavajuče da samo nekoliko dana nakon tužne obljetnice masakra u Škabrnji samo nekoliko kilometara dalje ovakvi i slični četnici dolaze u posjet i prodaju nam nekakvu svoju demagogiju po kojoj nije bilo nikakvih srpskih zločina te optužujući da je nejveći zločin bila akcija Oluja "te protjerivanje 400 000 srba s ovih područja".

Mi se pitamo tko ovakvima uopće daje dozvolu ulaska i boravka u našoj zemlji te kako je moguče da nitko od naših političara nije reagirao na ovaj dolazak a pogotovo na ovaj istup.

I dok se hrvatske navijače zatvara zbog povika koji su u javnosti okarakterizirani kao neprimjereni poput: "za dom spremni" i "ubi srbina", dok ti isti hrvatski navijači koji su svojim šalovima, sa hrvatskih stadiona i dvorana, otišli u obranu lijepe naše moraju trpjeti represiju, dozvoljavaju se ovakvi istupi koje mi morammo tršjeti i šutke podnositi.
Vrijeme je da se ovakvim stvarima stane na kraj, i da se javno kaže tko je bio agresor, a tko žrtva, te da se više ne dogodi situacija u kojoj će nam četnički radikali u našoj zemlji prodavati svoju istinu o Domovinskom ratu.

Pošto nas je ovaj dolazak i istup četničkog radikala iznenadio, te nije bio najavljen, reagiramo sada, i na ovaj način, ali da smo znali za njega napravili bi sve da ga se sprijeći pa ako treba i fizički po cijenu bilo kakvih posljedica.

Ukoliko hrvatske institucije ostanu šutjeti i dalje u vezi ovog događaja spremni smo pozvati sve hrvatske navijače i građane da iziđu na ulicu ze oštro prosvjeduju protiv ovakvih sramotnih događanja.

Udruga navijača Tornado Zadar

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.