Juby: "Ubit ćemo Roanne!"
Piše: H.B. | Objavljeno 8.12.2008 u 23:54.
ZDNews.hr

Juby Johnson Foto: Arhiva (ZadarSport)


Jedan od najvećih ljubimaca zadarske publike Juby Julius Johnson u razgovoru za ZadarSport, uoči utakmice 3. kola EuroCup-a između domaćina Roanne-a i gostujuće momčadi KK Zadar, istaknuo je kako se nada pobjedi, baš kao i uvijek, bez obzira tko je protivnik s druge strane! Juby je kazao kako igrači nisu najbolje primili nekoliko uzastopnih poraza te je dodao kako i oni imaju svoje osjećaje te teško prihvaćaju poraze.

'Ubit ćemo Roanne!'

- "Jednostavno se moramo 'skupiti' zajedno. Utakmica u kojoj smo sami sebe pobijedili je iza nas (op.p. utakmica Crvena Zvezda – Zadar). Moramo se držati kao momčad, moramo igrati koncentriranije i ne smiju nam se dogoditi veliki padovi u igri kao na proteklih nekoliko gostovanja. Moramo biti jaki, nema milosti za protivnika, barem dok ja igram, moramo ih ubiti u igračkom smislu te riječi i na taj način pokazati da smo bolji i kvalitetniji, što mislim da jesmo."

'Zadar će slaviti'

- "Ne znam previše o momčadi Roanne-a, ali znam da ćemo dati svoj maksimum te da ćemo ih sutra pobijediti. Na taj način ćemo se i mi još više osnažiti te ćemo vratiti samopouzdanje koje nam je ipak malo narušeno radi posljednjih utakmica koje smo izgubili."

'Nije ni nama svejedno'

- "Mislite da je nama svejedno radi poraza? Nije, imamo i mi svoje osjećaje i ono što mi proživljavamo nakon svakog poraza je jako ružno, nije jednostavno zaboraviti da si izgubio utakmicu, i mi se razočaramo ponekad sami u sebe i u svoju igru. Mislim da Zadar ima odličnu momčad koja je željna dobre igre. Nadam se da ćemo u utakmici protiv Roanne-a slaviti. Utakmicu sa Crvenom Zvezdom smo već arhivirali i idemo dalje u nove pobjede. Zadar će sutra slaviti!"

'Ja sam pobjednik!'

- "Da samo znaš koliko želim ovu pobjedu… Stvarno smo se svi 'napalili' na ovu utakmicu i želimo se vratiti u pozitivan ritam. Ja osobno sam skroz spreman i dat ću sve od sebe da Zadar pobijedi, uvijek sam davao sve od sebe, pa ću tako i protiv Roanne-a. Ja sam rođen s pobjedničkim mentalitetom, ubiti, ja sam pobjednik!" – za kraj će optimistični i dobro raspoloženi Juby Johnson.

Utakmica Roanne – Zadar počinje u 20 sati i 30 minuta (CET), bez televizijskog prijenosa. Pozivamo vas da nam se pridružite te da zajedno s nama preko foruma pratite tijek utakmice - u živo!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.