Kup Krešimira Ćosića: Zadar i Borik Puntamika?
Piše: Kosarka.hr | Objavljeno 8.12.2008 u 14:48.
ZDNews.hr


U prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza održan je ždrijeb prvog, drugog i trećeg kruga drugog dijela Kupa Krešimira Ćosića.

U prvom krugu, koji će se odigrati 13. prosinca sastati će se Trogir - Dubrava, Vrijednosnice OS Darda - Alkar, Voštarnica - Svjetlost te Dubrovnik - Kvarner (prvospomenute momčadi su domaćini).

Pobjednik iz susreta Trogir - Dubrava potom u drugom krugu kod kuće igra protiv Borik-Puntamike, bolji iz susreta Darda - Alkar igrati će protiv Cedevite (ako prođe Darda, onda će Cedevita biti gost, a ako prođe Alkar onda će se igrati u Podsusedu), Zabok će igrati protiv boljeg iz ogleda Voštarnica - Svjetlost (ako prođe Svjetlost, bit će domaćin, a u slučaju prolaska Voštarnice gost), dok će Šibenik kod kuće čekati boljeg iz utakmice Dubrovnik - Kvarner.

U trećem pak kolu bolji iz para Borik - Trogir/Dubrava igrati će kod kuće protiv Zadra, pobjednik iz ogleda Cedevita - Darda/Alkar ugostiti će Zagreb Croatia osiguranje, bolji iz susreta Zabok - Voštarnica/Svjetlost u ići će u goste Ciboni (osim ako ne prođe Voštarnica), dok će slavljenik iz utakmice Šibenik - Dubrovnik/Kvarner gostovati na Gripama kod Split Croatia osiguranja.

Parovi Kupa:

1. krug (13.12.2008.):
Trogir - Dubrava
Vrijednosnice OS Darda - Alkar
Voštarnica - Svjetlost
Dubrovnik - Kvarner NR

2. krug (20.12.2008).:
Borik Puntamika - Dubrava/Trogir
Cedevita - Darda/Alkar
Zabok - Voštarnica/Svjetlost
Šibenik - Dubrovnik/Kvarner

- ako u prvom krugu prođu Darda i/ili Voštarnica onda će oni biti domaćini u drugom krugu, a isto vrijedi i za treći krug ako će proći u drugom

3. krug (27.12.2008.):
Bolji iz Borik Puntamika - Dubrava/Trogir ugoščuje Zadar
Bolji iz Cedevita - Darda/Alkar ugoščuje Zagreb CO
Bolji iz Zabok - Voštarnica/Svjetlost gostuje kod Cibone
Bolji iz Šibenik - Dubrovnik/Kvarner gostuje kod Split CO

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.