Aco prebacio krivicu na Perića i Ivanova
Piše: P.Č.K. | Objavljeno 7.12.2008 u 23:11.
ZDNews.hr

Aco Petrović Foto: Arhiva (ZadarSport)


Nakon što su igrači Zadra doživjeli novi gostujući poraz, ovaj put od Crvene zvezde u Pioniru, trener Zadra Aco Petrović na konferenciji za novinare kazao je kako je Dejan Ivanov, bugarski reprezentativac odlučio zapečatiti utakmicu, dok je za Perića kazao kako se odlučio nepotrebno napucavati:

"Moram priznati da smo odigrali velik dio utakmice kako smo se i pripremali za Zvezdu. S obzirom da smo došli s jednim 'playom' igrali smo 34 min iznad mogućnosti te smo kontrolirali konce igre. I onda je Ivanov odlučio dati pečat u toj utakmici sa svojim koracima. Perić koji nam je bio apslutno najbolji igrač do tada, koji je bio taktička figura koja je otupjela totalno agresiju Zvezde, uđe u dva nekontrolirana šuta sa 8 metara i tu se naša igra, u zadnjih 5, 6 minuta raspala.

Onog trenutka kada smo igrali timski i više se dodavali i tražili najbolje postavljenog igrača, tada smo Zvezdu apslotuno limitirali. Međutim, onda kada je čovjek s loptom počeo 'nadriblavati' i šutirati, a mi smo ušli u seriju od sedam uzastopnih šuteva za tri poena i to smo promašili te smo dopustili Zvezdi da poprilično lako privede utakmicu kraju. Žao mi je, znaš da imaš nešto u rukama, da se iz toga može izroditi nešto veliko, a na kraju ostaješ bez bodova.

Njihova serija od 17-0 je rezultat naših poklona koje smo im dali. Nisu oni nas iznenadili već smo mi Zvezdi s tim nepotrebnim i nekontroliranim šutevima dali njima šansu da se vrate u utakmicu što su oni na kraju iskoristili."
- zaključio je pressicu Petrović

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.