Glas naroda: "Ne trebamo uopće ići na gostovanja, lipo uštedimo lovu", "Todoru treba dekretom zabraniti pucati trice"...
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 7.12.2008 u 1:37.
ZDNews.hr

Navijači KK Zadar, dvorana Krešimira Ćosića Foto: Arhiva (ZadarSport)


Nakon novog poraza Zadra u gostima, navijači očito gube strpljenje, a čak i neki okorjeli fanovi Ace Petrovića danas su se usudili uputiti kritike na trenerov račun. Aco će reći kako mu nedostaje prvi playmaker, Malik Dixon i bit će u pravu, on zaista nedostaje i bez njega je igra Zadra bitno drugačija. No, što je, tu je. Mnoge momčadi igraju bez svojih igrača pa se izvuku iz krize, no to je, prema svemu sudeći, kod Zadra postala kronična 'boljka'.

Zadar osim Cibone nije 'skinuo' nikoga u gostima, to je činjenica. Činjenica je također da Jere Macura, jedan od najboljih obrambenih igrača NLB lige pune dvije utakmice (protiv ASK-a, te jučer protiv Crvene zvezde) nije ulazio u igru, iako je u službenoj statistici upisano kako je u igri proveo 0:45 minuta.

Činjenica je također da trener Petrović javno govori da ima samo jednog raspoloživog playmakera, iako to nije istina. Istina je da Zadar trenutno ima dva raspoloživa playmakera, a to su Rok Stipčević i Toni Prostran, od kojih je ovaj potonji jedan od najboljih mladih europskih razigravača kojega su poželjeli mnogi svjetski klubovi.

Takozvane 'crne rupe' u koje upadaju igrači Zadra, najčešće su otvorene kroz treću četvrtinu, dok je jučer sve štimalo do 33. minute kada je Zvezda Zadru napravila seriju od 17-0. Također iznenađuje podatak da su igrači Zadra ispucali više šuteva za 'tricu' (11/33) nego za'dvicu' (16-30)…

Ponukani enormnim brojem komentara na našem i vašem, javnom forumu, odlučili smo vam prenijeti, necenzurirano, upravo ono što navijači i dugogodišnji simpatizeri KK Zadar misle o jučerašnjoj utakmici.

Od oko otprilike 530 upisanih komentara na temu "KK Zadar - KK Crvena zvezda" izdvojili smo samo neke od interesantnijih.

Napominjemo kako nekki od komentara za pojedince mogu biti uznemirujući/ili vulgarni.

belinelli: "ma aci triba dati otkaz, boli me sto su sve teska gostovanja ali nismo mi ekipa kojoj je cilj sredina tablice nego misto medu prva 4 i tribali smo biti bez poraza jos uvik... kad san gleda ekipu u 8 misecu bia san toliko uzivljen da san ocekiva 2 maximalkno 3 poraza u nlb, a ovo je vec sranje.."

towy: "Euroleague-Mission impossible"

Kit Karson: "ma išlo je sve u PM...možda nam stvarno triba novi trener."

ridikul: "Nećeš nigdi naći moj post protiv Ace,jer sam ga do sada podržava,ali ovako voditi utakmicu.Poslat ih na teren sa vodstvom od 5 razčlike u zadnjoj četvrtini i reći ima pucajte trice ja onda nemam riči.J*** te takav trener,možeš onda bilo koga dovesti.“

gion: "Imali smo 72-64 u četvrtoj četvrtini.....ja zbilja nisam ovo očekivao. Ova se utakmica morala dobit. Prognoziram nam 7 mjesto u NLB ligi nakon ovoga. 1.Partizan,2.Zvezda,3.Cibona,4.Budućnost5.Hemofarm6.Olimpija),
I Bosna će uskoro isprid nas,ali u slučaju istog broja bodova mi ćemo na kraju bit 7......ha,ha,ha...."

Rebus: "Mi ne bi tribali ici uopce na gostovanja. Lipo ustedimo lovu, jer bodove ionako ne mozemo osvojiti. Pic***ine klasicne"

zadranka20: "bar je danas rotira, osim macure! ova ekipa je dobra i i ma potencijala, triba nam čvrsta ruka da nas vodi, jer neke stvari su nam i priko netcastinga bile očite ka npr, napucavanje u tricama ili činjenica da je propuh pod našin košen! nešto se triba ozbiljno prominiti, jer od domaćih pobjeda se ne može živiti pogotovo kad pogledamo koji cilj je postavljen prid nas!"

devet: "Eto,još jedna "junačka" utakmica naših igrača u buduče čitaj " jogurt team".Ispalit 33 trice,a za dva 30.Nevjerojatno.Katastrofa.Bravo majstori,svi od reda sa,bravo... Sramota,sramota. I po prvi put u novoj dvorani neću pljeskat nego ću zviždat svima na predstavljalju momčadi.Sidim na Obiteljskom vipu skupo sam to platija i imam pravo na to. Dosta mi je ovih šminkera...bolje da ih snijeg zamete u Francuskoj.

Jer da izgubiš,ali pritom i pogineš onda svaka čast,ali ovog kukavičluka je dosta."

Željko: "Što bi reka Elio Pisak: Da je sreće kao što je nije..."

necrotic: "Željko moj, nije ovo više stvar sriće... ovo je stvar znanja/neznanja..."

abasi80: "Ajmo reći da je ovo do sada po nekima bilo očekivano,težak raspored,jaki protivnici u gostima i bla,bla bla,sve to lipo stoji,ali u svemu tome imali smo nešto što nam je išlo debelo u prilog, a to je da smo na sve te utakmice išli neopterećeni pošto ih nismo pod mus tribali i dobiti,ako dobiješ dobiješ,ako ne opet dobro.A na kraju je ispalo da skoro ništa nismo dobili,što opet i nije neka tragedija.Tragedija tek sada slijedi jer ide niz utakmica koje apsolutno moraš dobiti,i više nemaš prava na poraz, a ja mislim da mi taj imperativ ipak ne možemo izdržati, sa ovom igrom i trenerom koji nema niti viziju kako bolje,a niti zna kako dalje.Opravdavanje povredama je prilivanje iz šupljeg u prazno i alibi za budale,pa zar njima nije igrao možda najbolji igrač Dragičević i da smo dobili, naš trener se uopće nebi toga sjetija,a niti bi ga bilo briga.Povrede ključnih igrača su sastavni dio sporta i tko se nezna s tim nositi očito radi krivi posao.Ovo sve može razdrmati i ostvariti plasman na završni turnir samo jedan trener,on je dostupan i jeftin i odma bi došao,a poseban mu je gušt srušiti Cibonu.Vrime je isteklo,svaki slijedeći poraz bit će koban."

stoša: "Umisto Baraća imamo Perića, ali na početku smo vikali da mu daje premalo minuta, sada se troši previše. Isto kao i Rok. Lani je Brewer bija igrač koji je završava utakmice, sad tog igrača nemamo. Ni Juby nije na onoj razini kao lani. Todoru treba dekretom zabraniti pucati trice, a i godine čine svoje. Kad sve zbrojiš, puno love potrošeno, na papiru izgleda sve sjajno, a u praksi potop."

edukacija: "Više se ne isplati bilo što vam tumačiti."

Lenny: "A koliko smo puta, od kad se NLB liga igra, dobili Partizana, Hemofarma, Budućnost, Zvezdu u gostima? Jbg takav raspored + ozljeda Dixona i Rančića, nije u svemu Aco kriv. Pogledaj kako su neki igrači odigrali te gostujuće utakmice. Spletom okolnosti Rok mora igrati cilu utakmicu a protiv Hemofarma indeks 2, Budućnosti 1, Zvezde 3. Nadam se boljim vrmenima sad kad nam dođe lakši raspored i kad svi budu zdravi."

----------------------------------------------------------------


Ostale komentare možete pročitati na forumu.

Poanta, cilj, smisao ovog članka nikako nije destabilizacija KK Zadar niti rušenje bilo kojeg pojedinca unutar istoga, već ukazivanje na stanje u kojemu se naš klub trenutno nalazi. Iskreno se nadamo da je ovo samo privremena kriza iz koje će KK Zadar izaći čvršći, kvalitetniji, bolji i spremniji za ostvarenje konačnog, zacrtanog cilja – Euroliga!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.