Oporavljeni Damir Rančić konkurira za sastav Zadra protiv Zvezde
Piše: H.Bajlo | Objavljeno 4.12.2008 u 23:54.
ZDNews.hr

Danko Šestić i Damir Rančić Foto: Arhiva (ZadarSport)


Nakon tri tjedna u 'roster' Zadra konačno se vraća 'šuter' Zadra Damir Rančić. Iako je imao dosta problema s leđima te se nije znalo kada bi se Rančić mogao priključiti treninzima, prema riječima trenera Zadra Ace Petrovića, Damir je u srijedu navečer te u četvrtak ujutro odradio kompletan trening s momčadi Zadra te će konkurirati za sastav Zadra protiv Zvezde.

"Već sada nakon ovih treninga možemo nagovijestiti kako od Dixona 'nema ništa' sljedeće dvije utakmice, premda će on putovati s nama, čisto da ga pokušamo vratiti u atmosferu momčadi. Rančić je trening u srijedu navečer, te u četvrtak ujutro odradio normalno, te nije bilo nikakvih loših naznaka, prema tome, nakon tri tjedna Rančić se vraća u momčad. Treba vidjeti koliko će biti spreman za jednu važnu utakmicu kao što je ova sa Zvezdom." – kazao je Petrović u razgovoru za VOX i ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.