Giergia: "Aco očito nemapovjerenja u Macuru"
Piše: H.B. | Objavljeno 2.12.2008 u 23:49.
ZDNews.hr

Giuseppe Giergia Foto: ZadarSport (arhiva)


Nakon vrlo visokog poraza košarkaša Zadra u 2. kolu Eurokupa protiv Rige, sportski direktor KK Zadar Giuseppe Giergia u razgovoru za ZadarSport analizirao je igru Zadra te je u uvodu kazao kako je Zadar se Zadar dobro držao sve do treće četvrtine kada je sve krenulo po zlu.

"Više sam očekivao od Garnetta. U trećoj četvrtini kontrolirali smo igru, imali smo prednost od osam koševa prednosti, a onda smo neshvatljivo ušli u seriju grešaka:"




Giergia smatra da uzrok loše igre pred kraj treće četvrtine leži u tome što su košarkaši Zadra imali dosta nerezonskih šuteva te su primali dosta koševa iz kontranapada.

"Mislim da je pad u igri uzrokovalo nekoliko netočnih i nerezonskih šuteva, izgubili smo dvije, tri lopte u nizu, a oni su poentirali iz kontranapada:"



Momčad Rige pogodila je nevjerojatnih 16 trica, no, Giergia smatra kako su igrači Zadra odigrali i mekano u obrani.

"Bili su raspoloženi šuteri, pogađalo se dobro. Oni su bili dosta raspoloženi i imali su dosta visok postotak šuta za tri. Mi smo trebali čvršću i agresivniju obranu igrai:"



'Todor je odigrao korektno'

"Dobro su odigrali Stipčević, Perić i Johnson, dok su drugi ostali 'dužni'. Veći obol sam očekivao od Garnetta:"



'Trener očito nema povjerenja u Macuru'

"To morate pitati trenera. On ne igra , očito trener nema povjerenja u njega kada ga ne stavlja u igru"


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.