Aco: "Zabrinut sam jer ne znam kako će izgledati Zadar. Fale nam tri igrača!"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 30.11.2008 u 23:56.
ZDNews.hr

Aco Petrović Foto: Arhiva (ZadarSport)


TODOR GEČEVSKI IPAK DOBIO VIZU!

U utorak košarkaši Zadra u Latviji igraju utakmicu 2. kola Eurokupa protiv latvijske momčadi ASK Riga. Uoči puta KK Zadar u Latviju, čarterom, razgovarali smo s trenerom Zadra Acom Petrovićem koji je u najavi utakmice za naš portal kazao kako je zabrinut s obzirom na činjenicu kako vrlo vjerojatno neće moći računati na usluge kapetana Todora Gečevskog koji ima problema s vizom.

Također se osvrnuo na ozljede dvojice igrača Zadra Damira Rančića i Malika Dixona te je napomenuo kako igra bez njih nije i ne može biti ista:



Aco napominje kako će Tomislav Ružić i Jere Macura preuzeti ulogu na poziciji 'petice' te dodaje kako 'pick' igra sa i bez Gečevskoga nije ista. Također zabrinuto napominje kako ne zna kako će igra Zadar izgledati s obzirom na činjenice. "S obzirom na odabir igre kada sam slagao momčad, nije Gečevski zbog Gečevskog bitan, nego je on bitan zbog njegovog načina igre. Mi igramo vjerojatno najviše 'pick' igre na ovim prostorima i tu je nama Gečevski, zajedno s igračima koji participiraju u 'pick' igri – bitan." - kazao je Petrović:



O igri ASK Rige Petrović kaže kako s treba pripaziti da se ne uđe u 'njihov ritam', te još jednom napominje kako Zadar nije kompletan te izdvaja dvije opcije: "Prva opcija je ići na manji broj koševa, a druga je uči muško i napadački u utakmicu i ići na veliki broj koševa, pa što bude, bude." - kazao je Aco:



O igri Stipčevića te o njegovoj ulozi prvog 'playa' Aco kaže kako druga rješenja ne postoje. "On fizički može i besprijekorno je spreman tako da ako on igra nekih 30 ili 40 minuta to nije opterećenje, no s obzirom na našu igru 'playevi', odnosno vanjski igrači moraju strahovito puno raditi višak igrača što je Rok možda prvih par minuta protiv Maroussija i FMP-a solidno radio.":



I za kraj, Petrović je kazao kako Rančić ostaje u Zadru gdje će individualno trenirati, a već sljedeću utakmicu on bi trebao biti spreman i može očekivati prve, 'povratničke' minute.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.