VIDEO: Marin Tomasov i Danijel Subašić potpisuju za Hajduku na tri i pol godine!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 30.11.2008 u 18:10.
ZDNews.hr

Marin Tomasov Foto: Arhiva (ZDS)


Jedan od najtalentiranijih mladih igrača 1.HNL - Marin Tomasov na izvanrednoj press konferenciji za novinare nakon utakmice Zadar - Inter (1:1) kazao je kako će sljedeće 3 i pol godine provesti u Hajduku.
"Došao je i taj trenutak kako smo obećali da ćemo u nedjelju iza utakmice obznaniti gdje Marin ide. U konzultacijama s Marinom, klubom i njegovom obitelji donesena je odluka gdje će Marin nastaviti karijeru." - kazao je menadžer Marina Tomasova i vanjski suradnik NK Zadar Reno Sinovčić.

Marin se s kratkih nekoliko rečenica obratio okupljenim novinarima te je kazao: "Kao što je barba Reno rekao, došla je ta odluka, možemo reći da je ja čekam već dosta vremena, ali sad je pravi trenutak da se ide u Hajduk, što zbog ljubavi prema Dalmaciji iako sam govorio da mi je sve jedno. Nisam htio neke prevage raditi. Prevagnuo je Hajduk i idemo u Hajduk pa ćemo vidjeti što bude" – kazao je između ostaloga Tomasov.

Reno Sinovčić također je kazao kako će Danijel Subašić također potpisati ugovor s Hajdukom na tri i pol godine, baš kao i Marin Tomasov

Opširnije u video prilogu:

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.