Borik poražen na Baldekinu
Piše: H. B. | Objavljeno 30.11.2008 u 5:15.
ZDNews.hr

Roko Čiklić Foto: Arhiva (ZDS)


Košarkaši Borik Puntamike upisali su još jedan poraz u gostima. Bolji od Borika jučer je bio Šibenik koji je u konačnici slavio rezultatom 74:65. Šibenik je dobro otvorio susret te je lagano poveo 7-0, no momčad iz Zadra nije se tek tako dala pa su pred kraj prve četvrtine koševima Mrve i Đuguma držali priključak za domaćinom, da bi u posljednjim trenucima prvog dijela susreta došli na samo -3 koša zaostatka preko Marina Jurjevića i Marina Šarlije (38:35).

Roko Čiklić početkom posljednje dionice susreta doveo je Borik po prvi puta u vodstvo, no to je kratko potrajalo. Momčad Šibenika se ponovo diže te na krilima mladog kapetana Luke Petkovića odlazi u prednost koju Borik do kraja susreta više nije preokrenuo. Kod Šibenika najbolji su bili Bilan sa 18 koševa i 6 skokova, dok je kod Borika najefikasniji bio Roko Čiklić sa 12 koševa. Deset koševa upisao je i Marino Šarlija.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.