Kristijan Magaš: "U ponedjeljak putujemo u Latviju, a Todor u utorak, nadam se"
Piše: H. B. | Objavljeno 29.11.2008 u 21:42.
ZDNews.hr

Kristijan Magaš - predsjednik KK Zadar Foto: ZadarSport (Arhiva)


Todor Gečevski, kapetan Zadra, vrlo lako bi mogao propustiti ogled 2. kola Eurokupa u kojemu izabranici Ace Petrovića gostuju kod latvijske Rige. "Nemam vizu i ne znam hoću li ići u Latviju na utakmicu Riga – Zadar" – kratko je kazao makedonski reprezentativac i kapetan Zadra nakon pobjede Zadra nad FMP-om 88-53.

Shodno izjavi Gečevskoga, kontaktirali smo prvo trenera Zadra Acu Petrovića koji je u kratkom razgovoru za ZadarSport kazao kako ne može, i nije ovlašten komentirati ništa osim igre, te nas je preusmjerio na predsjednika kluba Kristijana Magaša. Samo je kratko kazao kako bi nedostatak Todora Gečevskoga bio tekšo zamjenjiv.

Kristijan Magaš, predsjednik kluba u razgovoru za naš portal kazao je sljedeće: "Todor još nije na žalost dobio vizu i za sada je upitno njegovo putovanje s klubom u Latviju. Radimo ono što možemo i iskreno se nadam da će se sve riješiti do ponedjeljka. U planu je da Todor, ukoliko kasnije dobije vizu utorak dođe u Latviju redovnim letom. Iskreno mi je žao što se sve ovako događa, no nadam se da će Todor ipak zaigrati protiv Rige."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.