Samardžinski: "Juby nas je prebio i razbio"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 29.11.2008 u 20:01.
ZDNews.hr

Juby Johnson


Nakon visoke pobjede Zadra nad FMP-om razgovarali smo s igračima obje momčadi koji su iznijeli svoja viđenja današnje utakmice. Igrač FMP-a Samardžinski kazao je kako ih je Juby 'prebio i razbio' te više nije bilo šanse za povratak u utakmicu.

Samardžinski: Johnson nas je prebio i razbio u prvom poluvremenu, kasnije su se ostali igrači Zadra razigrali i više nije bilo teoretske šanse da se vratimo u utakmicu protiv takve kvalitetne i iskusne momčadi kao što je Zadar.

Ivanov: Dobili smo sa puno koševa razlike, to je dobro, ovo je druga pobjeda za redom. Zadovoljan sam igrom Zadra, mislim da smo svi odlično odigrali, također naglašavam da smo odlično odigrali u obrani. Ako uspijemo pobijediti u Rigi, bit će to jedna dobra stvar za nas. Međutim, vidjet ćemo, očekujemo pobjedu. Mislim da je ključ pobjede protiv Rige u dobroj obrani i dobrom napadu, smireno, bez puno žurbe.

Tomislav Ružić: Krenuli smo loše u utakmicu, međutim, brzo smo se vratili te smo se oporavili od tog početnog šoka. Do kraja prve četvrtine smo pokazali da smo mi favoriti u ovoj utakmici te da moramo pobijediti. Mislim da se za utakmicu s Rigom moramo što prije oporaviti i zaboraviti ovu utakmicu. Nema svrhe igrati košarku ako ne ideš na pobjedu, tako će biti i u utakmici protiv Rige kada ćemo pokušati doma donijeti bodove.

Rok Stipčević: Početnih 9-0 nas je malo iznenadilo i mislim da smo se tu trgnuli te smo do kraja četvrtine napravili seriju od 24-2. Mislim da smo odigrali obranu baš kako treba, te smo pokazali kako se kroz cijelu sezonu treba igrati obrana, kolektivna, puna rotacija i puna pomoći. Riga je neugodan protivnik, to su pokazali izbacivanjem Seville i Choleta u kvalifikacijama. Mislim da su čak u Baltičkoj ligi pobijedili Žalgirisa. Idemo po pobjedu i dat ćemo sve od sebe da na kraju mi slavimo.

Hrvoje Perić: Mislim da se nema što previše reći kada se dobije sa ovako visokom razlikom. Nakon početnih 0-9 posložili smo svoje redove, posebno u obrani. Najviše raduje samo 53 primljena koša i to bez tri najbitnija igrača, tako da možemo biti zadovoljni. Trebamo što prije zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti misli prema Rigi. Ja se nadam da će Rok dobro odigrati u Rigi, on je danas pokazao da može uzeti dirigentsku palicu i odraditi sasvim kvalitetno, nadam se da će u utorak dobro odreagirati, samo se nadam da nećemo biti bez Todora jer on je naš najbolji igrač. Bez njega su šanse minimalne, a ovako 50-50.

Juby Johnson :Mislim da smo dobro odigrali kao momčad. Moja osobna statistika nije mi toliko bitna, već mi je bitno da kao momčad odigramo kvalitetno. Mislim da smo dobro odigrali od početka do kraja. Nadam se da ćemo ovako nastaviti u Eurokupu i nadam se pobjedi u Rigi. Nadam se da će Gečevski ići s nama, možda će otići drugim letom? Ali, on je važan dio momčadi i nadam se da će ipak doći.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.