U.O. KK Zadar opomenuo trenera Petrovića i igrače
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 28.11.2008 u 20:09.
ZDNews.hr

"Nema nikakvih izjava danas" - kazao je okupljenim novinarima predsjednik kluba Kristijan Magaš Foto: Hrvoje Bajlo


Upravni odbor KK Zadar danas je donio odluku, te izdao priopćenje u kojemu se prvi trener Zadra Aco Petrović javno opominje zbog svojih izjava koje je dao na press konferenciji za novinare po završetku utakmice 1. kola Eurokupa u kojoj su snage odmjerili KK Zadar i BC Maroussi. Osim opomene, Petrović je upozoren kako bi svoje izjave trebao ograničiti isključivo na komentiranje igre, a ne na iznošenje dodatnih podataka koji nisu u njegovo opisu radnog mjesta.

Prenosimo vam priopćenje u cjelosti:

"Na večerašnjoj sjednici Upravnog odbora KK Zadar odlučeno je da se trener prve momčadi Aleksandar Petrović javno opomene zbog svojih izjava koje je dao na konferenciji za novinare poslije utakmice KK Zadar i BC Maroussi. Osim opomene on je i upozoren da svoje izjave ograniči samo na sportski dio za koji je nadležan, a za sve ostalo je nadležna uprava KK Zadar.

Osim trenera upozoreni su i svi igrači da se u svojim izjavama koncentriraju isključivo na komentiranje igre. U slučaju izjava koje izlaze van okvira njihove nadležnosti biti će kažnjeni. U.O. je zadovoljan dosadašnjim rezultatima, podržava dosadašnji rad trenera i momčadi i nada se još boljim rezultatima i dobroj suradnji s medijima. Pozivamo sve u Klubu i oko Kluba da se okrenu boljoj suradnji za dobrobit kluba, a ne senzacionalizmu"
– stoji u službenom priopćenju koje je potpisao predsjednik kluba Kristijan Magaš.

Također, valja naglasiti kako predsjednik kluba i sportski direktor nisu bili raspoloženi za davanje bilo kakvih izjava.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.